Μουντιάλ τον Χειμώνα θέλει ο Βενγκέρ

Μουντιάλ τον Χειμώνα θέλει ο Βενγκέρ

Δηλώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ αλλά και για τις μελλοντικές διοργανώσεις έκανε ο υπεύθυνος ανάπτυξης της FIFA, Αρσέν Βενγκέρ

Πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα φάνηκε να είναι ο Αρσέν Βενγκέρ και μάλιστα δεν έκρυψε τη επιθυμία του στο μέλλον να γίνουν και άλλα Μουντιάλ την περίοδο του χειμώνα ώστε να δοθεί οι ευκαιρία και σε άλλες χώρες της Αφρικής να αναλάβουν τη διοργάνωση.

“Παγκόσμιο Κύπελλο τον χειμώνα ξανά; Γιατί όχι. Αν θέλουμε να εκδημοκρατίσουμε το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να πάμε σε χώρες της Αφρικής που όπως καταλαβαίνετε η διεξαγωγή του Μουντιάλ δεν είναι δυνατόν να γίνει το καλοκαίρι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν…”

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βενγκέρ παλαιότερα είχε δηλώσει πως θα προτείνει τη διεξαγωγή του Μουντιάλ ανά δύο χρόνια, κάτι που τότε είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών ποδοσφαιριστών και εν τέλει δεν υλοποιήθηκε.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις