Έχει ψωμί η Γ’ Εθνική

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Μπορεί να μην έχει Μουντιάλ, ο #Fidel όμως δεν πτοείται και ποντάρει τέσσερις αναμετρήσεις από τη Β' και τη Γ' Εθνική.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του Koubanezos.gr. Δεν έχει Μουντιάλ στο αποψινό πρόγραμμα, μου είπαν. Ε και τι έγινε, τους απάντησα. Προ Μουντιάλ που ποντάραμε; Δεν ψαχνόμασταν σε οτιδήποτε κινείται; Έτσι έγινε και σήμερα για τη στήλη και τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Ξεκινώ από την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Μακεδονικός. Μάχη μεταξύ Σερρών και Θεσσαλονίκης, με ευδιάκριτο φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνηγούν φέτος την επάνοδο στη Super League. Έχουν το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και προπονητή… γάτα, δηλαδή τον Παύλο Δερμιτζάκη. Όμως, ο έμπειρος τεχνικός θα χρειαστεί χρόνο, καθώς έχει καθίσει μονάχα σε ένα παιχνίδι στην άκρη του πάγκου. Κρατάμε το Χ2 για ημίχρονο στο 1.75. Κι έπειτα ας κάτσει και άσος τελικό.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Συνεχίζω με το Αλμωπός Αριδαίας – Λάρισα. Η πρώην πλέον ομάδα του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, διεκδικεί κι αυτή την άνοδο. Μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής και μπροστά της έχει μονάχα τον ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Στην ουσία πρώτη είναι. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας εδώ, κρατάμε το διπλό.

Έχω όμως ψαγμένα προγνωστικά και στην Γ’ Εθνική. Βύρων Καβάλας – ΠΟ Αλεξανδρούπολης το πρώτο ζευγάρι. Η ομάδα του Βύρωνα φέτος ανέβηκε, ενώ στα τοπικά την περσινή σεζόν παρουσίασε εξαιρετικό σύνολο, δεμένο, με ομοιογένεια και εξαιρετικά γυμνασμένο. Μεγάλο μέρος του ρόστερ παρέμεινε, κάτι που του δίνει έξτρα μπουστ για φέτος. Μένω και εδώ στον άσο.

Κλείνω με το ντέρμπι της αγωνιστικής, το Πανδραμαϊκός – Καμπανιακός. Ένα… πουλάκι μου λάλησε πως αμφότερες θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 2. Καβάλα, Πανθρακικός και Απόλλων Παραλιμνίου προς το παρόν υστερούν. Αμφότερες με ποιότητα, βρίσκονται ήδη στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μικρές οι διαφορές τους, εκτιμώ πως θα αρκεστούν στο βαθμό.

Ημίχρονο
14:45
Πανσερραϊκός - Μακεδονικός
Χ2 στο πρώτο ημίχρονο
1.75
BET: 20 units
Μονό
14:45
Αλμωπός Αριδαίας - Λάρισα
2
1.65
BET: 25 units
Μονό
15:00
Βύρων Καβάλας - ΠΟ Αλεξανδρούπολης
1
1.70
BET: 20 units
Μονό
15:00
Πανδραμαϊκός - Καμπανιακός
Χ
2.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις