Αλλιώς τα παρουσιάζει ο Οτάβιο

Αλλιώς τα παρουσιάζει ο Οτάβιο

Ο Οτάβιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αποκάλυψε πως ο CR7 έσπευσε να ενθαρρύνει τον Γκονσάλο Ράμος, όταν ανακοινώθηκε η ενδεκάδα.

Το θέμα των ημερών είναι οι εντάσεις που προέκυψαν στην Πορτογαλία με τις φαινομενικές αντιδράσεις του Ρονάλντο. Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Οτάβιο έδωσε στην δημοσιότητα ένα άλλο γεγονός, για το οποίο δεν μίλησε κανένας.

«Ξέρεις ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έμαθε ότι δεν θα ξεκινούσε; Πήγε να μιλήσει με τον Γκονσάλο Ράμος και την υπόλοιπη ομάδα για να τους ενθαρρύνει. Είναι ο αρχηγός μας.

Όλα όσα περιστρέφονται γύρω από τον Ρονάλντο είναι αρνητικά σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης. Δημιουργούν πολλές ψεύτικες ιστορίες. Ο Ρονάλντο είναι παράδειγμα, είναι ο αρχηγός μας, στήριξε την ομάδα μέσα από τα αποδυτήρια ακόμα και όταν ήξερε ότι δεν επρόκειτο να παίξει» είπε χαρακτηριστικά ο Οτάβιο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις