Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και πληρώνουν μέχρι 13.50!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την δεύτερη βραδιά της 12ης αγωνιστικής, με combos και ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στη δεύτερη βραδιά της 12ης αγωνιστικής. Θετική βραδιά η χθεσινή και οριακά δεν πλήρωσαν τα fun bet μας. Με καλή ψυχολογία πάμε στα σημερινά.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Απόψε θα πάμε σε τέσσερα γήπεδα και θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο. Ξεκινάμε από το Κάουνας, όπου η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Εφές. Φαβορί οι Τούρκοι, αλλά είναι αλλοπρόσαλλοι. Οι Λιθουανοί δεν πέφτουν εύκολα. Αποφεύγουμε το σημείο και πάμε στον Ουλάνοβας. Παίκτης έδρας που στα μεγάλα παιχνίδια αποδίδει καλά. Δυνατά του σημεία τα ριμπάουντ και το σκοράρισμα. Ωραίο combo στο 2.30!

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Συνεχίζουμε στο ΣΕΦ και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βίρτους. Άλλο ένα ματς που καλό είναι να αποφύγουμε το σημείο, αφού η Βίρτους είναι ή του ύψους ή του βάθους και ο Ολυμπιακός είναι εμφανώς πεσμένος, αλλά θέλει μια νίκη. Εδώ θα ποντάρω σε έναν παίκτη που τον πιστεύω από την αρχή της σεζόν. Έχω πει πολλές φορές ότι ο Κάνααν είναι εκτελεστής και στη μέρα του βάζει 15 πόντους για πλάκα. Δεν το έχει δείξει στον Ολυμπιακό, αλλά σιγά – σιγά υπάρχουν δείγματα γραφής του. Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό ότι η Βίρτους αμύνεται εξαιρετικά μέσα στη ρακέτα, αλλά η περιφέρειά της μπάζει. Φτάνει να δούμε στα τελευταία της παιχνίδια πόσους πόντους πέτυχαν οι Λάιτ, Γουόλτερς, Λι, Μπομπουά, Βιλντόζα και Ντόμπριτς.

Συνεχίζουμε στον αγώνα της Μπασκόνια με τη Μπάγερν. Οι Ισπανοί εντός έδρας είναι εξαιρετικοί, σε αντίθεση με τη Μπάγερν που παρουσιάζει αστάθειες. Άσος σε πρώτο πλάνο σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα μείνει χαμηλά. Στα ειδικά… ξέρετε! Πιέρια Χένρι, εγγύηση στις τελευταίες στήλες.

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Βιλερμπάν. Όχι, δε θα ποντάρουμε σε νικητή. Πολλά με λίγα βλέπω. Έξω ο Χίγκινς και ο Αμπρίνες. Σκέφτηκα να ποντάρω σε Γιοκουμπάιτις και Σατοράνσκι. Θα επιλέξω τον δεύτερο που είναι σε ανοδική πορεία και το line του είναι χαμηλό.

Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Εφές
Ουλάνοβας over 7,5 πόντοι & over 2,5 ριμπάουντ
2.30
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
Κάνααν over 5,5 πόντοι
2.47
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 13.50
21:00
Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
Κάνααν over 8,5 πόντοι
5.00
21:30
Μπασκόνια - Μπάγερν Μονάχου
Χένρι over 11,5 πόντοι
2.70
BET: 10 units
Combo
21:30
Μπασκόνια - Μπάγερν Μονάχου
1 & over 152,5
1.95
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Βιλερμπάν
Σατοράνσκι over 8,5 πόντοι
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις