Σκοράρουν με άνεση…

Σκοράρουν με άνεση…

Kαλημέρα σε όλους τους φίλους της ομάδας. Μετά από τρεις σερί νίκες λογικό να έρθει και η αποτυχία. Προχωράμε όμως παρακάτω. Λέω να ρισκάρω λίγο σήμερα με δύο καλοπληρωμένα G/G που εντόπισα. Πάμε να τα δούμε.

Σεντ Τζόνστον – Χιμπέρνιαν: Πρώτη νίκη για την Σεντ Τζόνστον, με 2-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ. Μεσοβδόμαδα στο εξ’ αναβολής αγώνα με την Αμπερντίν ηττήθηκε εντός έδρας αν και άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας. Η Χιμπέρνιαν από την άλλη, δεν μπόρεσε να κάνει το 4/4 μένοντας στο 0-0 με την Μάδεργουελ. Παρ’όλα αυτά επικρατεί ικανοποίηση στις τάξεις των φιλοξενούμενων με το ξεκίνημα που έχουν κάνει στη σεζόν. Έρχονται με φόρα από την εκτός έδρας νίκη θα παίξουν ελεύθερα οι γηπεδούχοι ενώ και η Χιμπέρνιαν δύσκολα θα μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι στο μηδέν.

  • 5/5 G/G εμφάνισαν οι τελευταίες τους συναντήσεις στην έδρα της Σεντ Τζόνστον.

Κλαμπ Μπριζ – Μπέερσοτ: Αντέδρασε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα συντρίβοντας με 4-0 την Έουπεν εκτός έδρας. Δεν ήταν πάντως τόσο εντυπωσιακή όσο δείχνει το σκορ. Η νεοφώτιστη Μπέερσοτ από τη μεριά της, μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η Μπριζ έχει δεχτεί γκολ σε όποιο ματς έχει παίξει έως τώρα. Με άγνοια κινδύνου θα βγουν μπροστά οι φιλοξενούμενοι για να ψάξουν το γκολ.

  • Δεν υπάρχει παράδοση μεταξύ των ομάδων διότι η Μπέερσοτ φέτος ανέβηκε κατηγορία.

Δυάδα (απόδοσης 3.36)

17:00 Κλαμπ Μπριζ – Μπέερσοτ: Goal/goal (1.87)

18:00 Σεντ Τζόνστον – Χιμπέρνιαν: Goal/goal (1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις