Μοιράζουν ασίστ και πληρώνουν

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την πρώτη βραδιά της 12ης αγωνιστικής, με έμφαση στα ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην πρεμιέρα της 12ης αγωνιστικής. Οδηγός μας και πάλι τα ειδικά παικτών

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Τρεις στάσεις απόψε και ξεκινάμε από το Βερολίνο και την αναμέτρηση της Άλμπα με τη Φενέρ. Πλήρης η Άλμπα, που ήταν πολύ καλή απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Εμφανής η απουσία του Γουίλμπεκιν στη Φενέρ που έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της απέναντι στη Ρεάλ. Ποντάραμε πάνω στον Λο την προηγούμενη εβδομάδα και χάσαμε στο όριο. Τον πιστεύω τον Γερμανό και τα μεγάλα παιχνίδια του πάνε. Απόψε θα επιλέξω συνδυασμό πόντων και ασίστ, αφού είναι εξαιρετικός και στις δύο κατηγορίες.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Κυρίως πιάτο στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Αρμάνι με σκοπό να συνεχίσει το σερί του, απέναντι στην ουραγό. Αν δεν ήταν πιθανή η απουσία του Γουόλτερς θα πόνταρα άνετα στον άσο. Τώρα τον φοβάμαι. Αντίθετα στο στρατόπεδο των Ιταλών, η απουσία του Πάνγκος είναι δεδομένη. Ο Μήτρου Λονγκ μας πλήρωσε με τις ασίστ του την προηγούμενη εβδομάδα και η απόδοσή του δεν έπεσε. Θα τον τιμήσουμε και πάλι. Επίσης, ο Ντεσόν Τόμας επιστρέφει σε ένα γήπεδο που ξέρει καλά. Μπορεί να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό φέτος, όμως η Αρμάνι δεν έχει πολλές λύσεις στην επίθεση και θα τον χρειαστεί. Σε ένα άλλο γήπεδο που γνώριζε καλά φέτος, στο Μόναχο, πέτυχε εννέα πόντους. Απόψε γιατί όχι; Μάλιστα σε ένα fun bet θα τον συνδυάσω με τα ριμπάουντ του Παπαγιάννη, ο οποίος δείχνει καλά και θα βρει απέναντί του πεντάρια που τους ρίχνει αρκετούς πόντους.

Επιδόρπιο στη Μαδρίτη με το ματς της Ρεάλ με τη Μονακό. Δε θα πω πολλά, αλλά ρε παιδιά, τόσο μεγάλο χάντικαπ με φαβορί τη Ρεάλ; Γιατί; Θα επιλέξω ένα combo υπέρ της Μονακό σε ένα ματς που περιμένω να πάει ψηλά.

Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Φενέρμπαχτσε
Λο over 12,5 πόντοι & ασίστ
1.95
BET: 25 units
Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Φενέρμπαχτσε
Λο over 12,5 πόντοι & over 3,5 ασίστ
9.75
BET: 10 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο
Μήτρου Λονγκ over 3,5 ασίστ
2.15
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο
Τόμας over 4,5 πόντοι
3.55
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο
Τόμας over 7,5 πόντοι & Παπαγιάννης over 7,5 ριμπάουντ
12.50
BET: 10 units
Combo
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό
2 (+11,5) & over 150,5
1.93
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις