Όλα για την τετράδα και το 175.00!

προγνωστικά

Προγνωστικά με σημεία από τους προημιτελικούς Μουντιάλ, έχει ο #Μasterbetchef. Συν έναν σκόρερ που πληρώνει στο ΣΕΦ, για τη Εuroleague.

Αγαπητοί φίλοι φτάσαμε στο πιο ωραίο σημείο του Μουντιάλ. Οι τέσσερις προημιτελικοί είναι δυνατά ντέρμπι και αναμένονται παιχνίδια με μεγάλη ένταση και συγκινήσεις, άρα και δύσκολα στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Μουντιάλ. Ζευγάρι τελικού με τρέλα και μπανέλα.

Οι ομάδες που ξεχώρισα  εξ’ αρχής, είναι η Γαλλία, η Πορτογαλία, το Μαρόκο και η Κροατία. Ειδικά η τελευταία, για κάποιους αδαείς υποτίθεται ότι δεν έχει μεγάλη φανέλα, άλλα φέτος έχει σίγουρα μεγάλη… μπανέλα. Αυτή της Ιβάνα Κνόλ, πρώην Μις Κροατία, που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση στο Κατάρ.

Όπως και η Εθνική της όμως, με την καταπληκτική οργάνωση στο παιχνίδι, την προσήλωση στο πλάνο και την ασταμάτητη εργατικότητα. Στοιχεία που έχει δείξει και το Μαρόκο, που μας πλήρωσε καλά στα προγνωστικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι Αφρικανοί και οι Βαλκάνιοι είναι οι δύο από τις μόλις τέσσερις ομάδες που παραμένουν αήττητες.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Σκοράρει ξανά ο Εμπαπέ, σε αμφίσκορο ντέρμπι.

Οι άλλες δύο είναι η Γαλλία και η Αγγλία, που συναντιόνται στον τελευταίο και πιο αμφίρροπο προημιτελικό του Σαββάτου. Ένα παιχνίδι που αναμένεται θρίλερ και θα κριθεί λογικά στην παράταση. Όπως και να έχει, κάποια στιγμή το σκορ θα περάσει από το 1-1, με τον Εμπαπέ να αποδεικνύει πάλι, ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Και μια ζαριά από Ευρωλίγκα. 

Κι επειδή το 1ο χειμωνιάτικο Μουντιάλ τελειώνει σε λίγο, καλά είναι να ξαναμπούμε σιγά σιγά στη σειρά μας. Με προγνωστικά Euroleague δηλαδή και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βίρτους στο ΣΕΦ. Δεν θα πω πολλά. Επαναλαμβάνω ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει μια αμυντική αδυναμία στη θέση του power forward, όπου Βεζένκοφ και Πίτερς είναι πολύ soft. Eiδικά ο δεύτερος θα έχει σοβαρά προβλήματα σήμερα, με τον παιχταρά Σενγκέλια να έρχεται από το 2ο rotation της Μπολόνια και να παίζει πάντα πολύ επιθετικά.

Mονό
21:00
Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
1ος σκόρερ Τ.Σενγκέλια
12.00
BET: 8 units
Σκόρερ
21:00
Αγγλία - Γαλλία (10/12)
Γκολ Εμπαπέ
2.50
BET: 10 units
Μονό
21:00
Αγγλία - Γαλλία (10/12)
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή: 1-1
2.70
BET: 7 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Να φτάσει στον τελικό
Μαρόκο
11.00
BET: 7 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Ζευγάρι τελικού
Κροατία - Μαρόκο
175.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις