Το ξεχωριστό επίτευγμα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ

Το ξεχωριστό επίτευγμα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ

Ο προπονητής της "Σελεσάο" Τίτε έχει δώσει χρόνο συμμετοχής και στους 26 παίκτες της ομάδας, κάτι που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα στο φετινό Μουντιάλ.

Η Βραζιλία δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Νότιας Κορέας με 4-1 για το ματς της φάσης των “16” και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά. Πέρα από την πολύ καλή εμφάνισή της, υπήρξε κι ένα ακόμη αξιοσημείωτο γεγονός σε αυτή την αναμέτρηση.

Στο 76ο λεπτό και με το σκορ ήδη στο 4-1, ο Τίτε έφερε στο παιχνίδι τον τρίτο τερματοφύλακα Γουέβερτον αντί του Άλισον, σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος τεχνικός ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον τελευταίο ποδοσφαιριστή που δεν είχε αγωνιστεί σε αυτό το Μουντιάλ, ώστε να έχουν παίξει και οι 26 παίκτες της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αρκετοί από τους αναπληρωματικούς είχαν ήδη πάρει λεπτά στο τελευταίο ματς των ομίλων απέναντι στο Καμερούν. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Τίτε πέτυχε αυτό το κατόρθωμα παρά τους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την “Σελεσάο”.

Το επόμενο ματς της Βραζιλίας είναι για τα προημιτελικά κόντρα στην Κροατία, την Παρασκευή 9/12 στις 17:00. Εκεί ωστόσο δύσκολα θα δούμε αλλαγές όπως αυτή του Γουέβερτον για τους Βραζιλιάνους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις