Vinicius douze points

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με μίνι μακροχρόνια στα προγνωστικά Μουντιάλ ποντάροντας σε γκολτζήδες μέχρι 12.00!

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά Μουντιάλ στη διήμερη διακοπή λίγο πριν τα προημιτελικά της διοργάνωσης και ποντάρει σε μίνι μακροχρόνια.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

O Scorakias δίνει 12άρι

Πολλά διαβάσαμε για κατακτήσεις, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, αλλά από αυτή εδώ τη στήλη θα τα λέμε διαφορετικά. Στα ανοιχτά μακροχρόνια που αφορούν το Μουντιάλ υπάρχουν λαβράκια και θα ξεκινήσω χωρίς να χάνω χρόνο. Πρώτο ποντάρισμα για τον πρώτο σκόρερ που θα προέρχεται από το πρωτάθλημα της Bundesliga. Αυτή τη στιγμή προηγείται ο Κράμαριτς με δύο γκολ και ο μόνος που τον απειλεί και έχει ανοίξει λογαριασμό είναι ο Μπέλιγχαμ με ένα. Στην ουσία ποντάρουμε στο να μη σκοράρει άλλο γκολ ο δεύτερος και να βγει ο Κροάτης πρώτος σε γκολ. Έχει κι άλλο ματς άλλωστε, δύσκολο, αλλά έχει. Στο 2.65… προκλητικό!

Σε παρόμοια λογική θα ποντάρουμε και στον πρώτο σκόρερ από την La Liga. Πρώτος είναι ο Μοράτα αυτή τη στιγμή με τρία, αλλά αποκλείστηκε (ευτυχώς). Επόμενος, με ένα γκολ είναι ο Βινίσιους, που κάνει εξαιρετική χρονιά και η Βραζιλία είναι πιθανό να φτάσει μακριά. Αν πετύχει δύο γκολ ο εξτρέμ της Ρεάλ θα μας πληρώσει στο 6.00, αν βάλει κι άλλο, στο 12.00! Αξίζει μερικά ψιλά ε;

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Τέλος, δε θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με τον τελικό. Ίσως η ομάδα με το ευκολότερο μονοπάτι μέχρι εκεί να είναι η Γαλλία. Της δίνω μεγάλες πιθανότητες για να βρεθεί εκεί και μετά ας χάσει!

Μακροχρόνιο
Πρώτος σκόρερ από Bundesliga
Κράμαριτς
2.65
BET: 25 units
Μακροχρόνιο
Πρώτος σκόρερ από La Liga
Βινίσιους Τζούνιορ
12.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Να φτάσει τελικό
Γαλλία
2.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις