Μίνι μακροχρόνια τριπλασιασμού

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Διήμερο ρεπό στη δράση του Μουντιάλ, όμως ο #Fidel παραθέτει τα... μίνι μακροχρόνιά του για τη διοργάνωση.

Καλημέρα σε όλους στο Koubanezos.gr. Δεν πήγε όπως θα ήθελα η χθεσινή στήλη, όμως δεν πτοούμαστε. Διήμερο ρεπό παίρνει η δράση στο Παγκόσμιου Κύπελλο του Κατάρ πριν την προημιτελική φάση του θεσμού, όμως δεν μπορώ να μην παραθέσω τα ψαγμένα προγνωστικά μου στην τελική ευθεία της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή ξεκινά η φάση των «8». Ολλανδία – Αργεντινή ένα από τα ζευγάρια. Οι «οράνιε» με πλήρωσαν με την παρουσία τους στα προημιτελικά, όμως εκτιμώ πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν. Μία ομάδα που δεν παρουσίασε αυτοματισμούς, της έλλειψε η ταχύτητα και το πάθος και δεν έθελξε σε καμία περίπτωση. Από την άλλη, η «αλμπισελέστε» μπαίνει δυνατά στις φάσεις, δαγκώνει, σκυλιάζει και ο Σκαλόνι δείχνει να βρήκε το κατάλληλο σχήμα. Αποκλεισμός Ολλανδίας λοιπόν στα προημιτελικά.

Συνεχίζω έμμεσα με το ζευγάρι Αγγλία – Γαλλία. Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν θα περάσουν ή όχι οι Γάλλοι. Προσωπικά θα το ήθελα. Θα στραφώ σε κάτι διαφορετικό. Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει σημειώσει πέντε γκολ μέχρι στιγμής, τα περισσότερα από όλους στο θεσμό, ενώ ακολουθούν κάμποσα πρόσωπα με τρία γκολ. Περάσει – δεν περάσει η Γαλλία, εκτιμώ πως ο Μπαπέ θα βρει ένα τέρμα με τους Άγγλους και δύσκολα θα χάσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ μέχρι τέλους. Πρώτος σκόρερ Μπαπέ λοιπόν για το θεσμό στα ψαγμένα προγνωστικά.

Ολοκληρώνω με την Πορτογαλία. Ο «καρπουζάς» από το Εστορίλ παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο, διέσυρε την Ελβετία με 6-1 και δείχνει πως μπορεί να φτάσει έως τον τελικό. Εκτιμώ πως για τους Ίβηρες δεν θα αποτελέσει εμπόδιο το Μαρόκο, ενώ στα ημιτελικά μπορεί να περάσει είτε την Αγγλία, είτε την Αγγλία. Τριπλασιάζει η παρουσία της Πορτογαλίας στον τελικό και το κρατάω.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Ολλανδία - Φάση Αποκλεισμού
Προημιτελικά
1.60
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Πρώτος Σκόρερ
Κ. Μπαπέ
1.60
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Να φτάσει στον τελικό
Πορτογαλία
3.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις