Με ειδικά σε BCL και Eurocup!

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με δύο ειδικά παικτών από τις αναμετρήσεις των BCL και Eurocup συνεχίζει ο #Dogass.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα έχουμε επιλογές από το BCL και το Eurocup.

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλουζ vs Μπανταλόνα

Η Κλουζ αν και πρωτάρα στο Eurocup, παίζει ωραίο και ανοιχτό μπάσκετ αδιαφορώντας πολλές φορές για το αποτέλεσμα. Αυτό το πληρώνει πολλές φορές κάτι που φαίνεται και από το ρεκόρ της (2-4).

Από την άλλη, η Μπανταλόνα διαθέτει παίκτες με εμπειρία από το υψηλότατο επίπεδο. Κάθε αγωνιστική παίζει παιχνίδια με υψηλό δείκτη δυσκολία στην ACB βοηθώντας την με αυτόν τον τρόπο στο να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του ομίλου της στο Eurocup (2η με ρεκόρ 4-2).

Εκτίμηση: Οριακό φαβορί η Μπανταλόνα όμως, η Κλουζ στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Γι’ αυτό θα πάρω ένα ειδικό που μου αρέσει αρκετά. Ο Κάιλ Γκάι είναι παίκτης που μέχρι πέρυσι είχε ρόλο σε ομάδες NBA. Στη Μπανταλόνα παίζει 20-25 λεπτά και παίρνει περίπου 7-10 προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι. Το over 9,5 πόντων του με τη λογική ότι η Κλουζ θα παίξει το γνωστό run ‘n’ gun παιχνίδι της, είναι μία καλή επιλογή για να την επιλέξουμε.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

ΆΕΚ vs Ρέτζιο Εμίλια

Τελικός για την ΑΕΚ ,αν θέλει να προκριθεί στα μπαράζ του BCL. Στο τελευταίο της παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους κέρδισε τον Προμηθέα με 73-70. Πολύ καλός ο Μίτσελ με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Από την άλλη, η Ρέτζιο Εμίλια δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες στο ενδεχόμενο ήττας της. Στο πλαίσιο του BCL πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Καρσίγιακα με 74-70. Ο Ολισεβίτσιους ήταν εξαιρετικός με 18 πόντους. Με νέο προπονητή θα κάτσει στο σημερινό αγώνα αφού, ανακοίνωσε προχθές την απόκτηση του γνωστού στο ελληνικό κοινό Ντράγκαν Σάκοτα.

Εκτίμηση: Φαβορί η ΑΕΚ αλλά, όχι για 1.40 που δίνεται από την πληθώρα των εταιριών. Θα πάρω ένα ειδικό παίκτη που τον γνωρίζω καλά από την περσινή του θητεία στη Μπαϊρόιτ. Ο Σακάρ Ανίμ είναι παίκτης ομάδας αλλά, δεν θα διστάσει να πάρει και πολλές επιθέσεις. Στη Ρέτζιο Εμίλια παίζει περίπου 30 λεπτά και ξεκινάει βασικός. Οι over 8,5 πόντοι του σε απόδοση 1.70 είναι οριακά αποδεκτοί και θα μπουν στα προγνωστικά μας.

 

 

 

 

 

 

Ειδικό
19:30
Κλουζ - Μπανταλόνα
Γκάι over 9,5 πόντοι
1.95
BET: 30 units
Ειδικό
19:30
ΑΕΚ - Ρέτζιο Εμίλια
Ανίμ over 8,5 πόντοι
1.70
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 12.51
19:30
Κλουζ - Μπανταλόνα
Γκάι over 14,5 πόντοι
4.55
19:30
ΑΕΚ - Ρέτζιο Εμίλια
Ανίμ over 11,5 πόντοι
2.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις