Δεν λυγίζει η Πορτογαλία

Δεν λυγίζει η Πορτογαλία

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια της ημέρας, εστιάζοντας στο τσαγανό και την εμπειρία

Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία ημέρα της φάσης των δεκαέξι, δύο παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον. Η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει την μάχη της κόντρα στην Ελβετία, ενώ η Ισπανία κοντράρει το Μαρόκο. Εμείς έχουμε προγνωστικά και για τα δύο ματς, με προτάσεις που ακουμπούν τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Σκληρό καρύδι οι Μαροκινοί

Ξεκινάμε με το Μαρόκο – Ισπανία. Εξαιρετική εικόνα έδειξαν οι Βορειοαφρικάνοι, στη φάση των ομίλων. Μία ομάδα με αρκετά καλή εικόνα στα τρία παιχνίδια που την είδαμε, ιδιαίτερα συγκροτημένη και με καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Εξάλλου διαθέτει σοβαρές και ποιοτικές μονάδες, έχει σε όλες τις γραμμές καλούς παίκτες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ από τον πάγκο έχουν παρουσιαστεί διάφορα διαμαντάκια (Σαμπίρι) , τα οποία έχουν ξελασπώσει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές.

Από την άλλη η αρμάδα του Ενρίκε ξεκίνησε εντυπωσιακά το τουρνουά ωστόσο στην συνέχεια έδειξε μία χαλαρότητα και τελικά δεν μπόρεσε να νικήσει δεύτερο ματς. Πλέον καλείται να ανεβάσει ρυθμό και να υπάρξει περισσότερη σταθερότητα. Βέβαια μιλάμε για ένα σύνολο με τρομακτική πολυφωνία, το οποίο παίζει συνήθως όσο χρειάζεται. Θα προσπαθήσει ξανά να διαλύσει την σκληροτράχηλη αντίπαλη άμυνα με το passing game της, την πίεση αλλά και τα ανεβάσματα της.

Το ματς έχει φαβορί αλλά το Μαρόκο διαθέτει καλό προπονητή, τον κόσμο και ό,τι χρειάζεται για να πετύχει την υπέρβαση. Επιλέγουμε τον 1 +1 ασιατικό χάντικαπ στο 1.83.

Μιλάει η πορτογαλική εμπειρία

Στο δεύτερο ματς τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος μπορεί να ηττήθηκε από την Νότια Κορέα, ωστόσο παίζει για το αποτέλεσμα και έχει το μεγαλύτερο βάθος των τελευταίων ετών. Μπορεί να έχει μεγαλώσει ο Κριστιάνο, όμως οι Λεάο, Μπρούνο, Φέλιξ, Μπερνάρντο, δημιουργούν ένα αξιοζήλευτο επιθετικό σύνολο που δεν διαθέτει καμία ομάδα. Μιλάμε για μία αρκετά δημιουργουργική τετράδα παικτών, που ουσιαστικά χτυπάνε κάθε άμυνα. Πίσω τα πράγματα παραμένουν όπως έχουμε συνηθίσει, μεγάλο όπλο είναι η δύναμη και η εμπειρία.

Η Ελβετία έστησε πούλμαν με τη Βραζιλία, νίκησε από τύχη το Καμερούν και εκμεταλλεύτηκε την πνευματική ανυπαρξία των Σέρβων. Δεν είναι σοβαρή ομάδα, δεν έχει έμπειρο προπονητή και γενικά δεν πείθει. Θα δυσκολέψει την Πορτογαλία αλλά δύσκολα θα πετύχει την υπέρβαση.

Στηρίζουμε το φαβορί, πηγαίνοντας με την πρόκριση της Πορτογαλίας και το εύρος 2-6 γκολ στο 1.98.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
17:00
Μαρόκο - Ισπανία
1 (+1 ΑΗ)
1.83
BET: 20 units
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Πρόκριση Πορτογαλία & 2-6 γκολ
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις