Χθες 4.33, σήμερα 4άρι

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Μετά το χθεσινό ταμείο στο 4.33, ο #Fidel ξεψαχνίζει τις σημερινές αναμετρήσεις, ποντάροντας έως 4.00.

Καλημέρες ή καλησπέρες σε όλο τον κόσμο του Koubanezos.gr. Δεν μας άγχωσε καθόλου χθες ο Ιβάν Πέρισιτς, σκόραρε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μας πλήρωσε με σχετική ευκολία το 4.33 που προτάθηκε. Συνεχίζω τα ψαγμένα προγνωστικά με την τελευταία ημέρα της φάσης των «16», με την Ισπανία και την Πορτογαλία να αποτελούν τα φαβορί της ημέρας.

Θα κινηθούμε χρονικά. Πρώτο παιχνίδι της ημέρας το Μαρόκο – Ισπανία. Σαφέστατα φαβορί οι Ίβηρες, θα παρουσιάσουν σε ακόμη ένα παιχνίδι pressing ψηλά στο γήπεδο και αρκετό passing game. Διαθέτουν πιθανώς την καλύτερη τριάδα στα χαφ, όμως αμυντικά δεν με πείθουν. Έδωσαν δικαιώματα τόσο με τη Γερμανία, όσο και με την Ιαπωνία. Έχει πάθος το Μαρόκο, παίκτες ποιοτικούς, έμπειρους και έναν Ζίγες… απρόβλεπτο.

Το goal/goal στο 2.2ο μου μοιάζει ευκαιρία και το επιλέγω.

Προχωρώ με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ελβετία. Ευρωπαϊκή μάχη με φαβορί -και εδώ φυσικά- τους Ίβηρες. Η Ελβετία είναι μία εξαιρετική σφιχτή και κυνική ομάδα, θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να αντεπιτεθεί με τον Εμπολό και τους υπόλοιπους. Η ομάδα του Σάντος με τη σειρά της δεν θα πάρει ρίσκα και θα κυνηγήσει το Μουντιάλ όπως το… Euro το 2016. Όσο πιο σφιχτά γίνεται. Το χηνάρι εδώ στο 3.30 είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό.

Στα ψαγμένα προγνωστικά μου όμως θα κρατήσω και την κίτρινη κάρτα στον Πέπε σε απόδοση 4.00. Εξαιρετικά νευρικός ο πολύπειρος στόπερ, με δυναμικά μαρκαρίσματα, αλλά και ταχυδυναμικό αντίπαλο απόψε (Εμπολό). Έχει δώσει δικαιώματα στην πολυετή καριέρα του και το 4άρι αποτελεί ευκαιρία.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
17:00
Μαρόκο - Ισπανία
Goal/goal
2.20
BET: 25 units
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Χ
3.30
BET: 20 units
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Να δεχθεί κίτρινη κάρτα: Πέπε
4.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις