Ενοχλητικοί «γείτονες» οι Μαροκινοί

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα δύο ματς του Παγκοσμίου κυπέλλου, Μαρόκο - Ισπανία και Πορτογαλία - Ελβετία έχει ο #Metrzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αν και πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα τα προγνωστικά μας στο Μουντιάλ πηγαίνουν αρκετά καλά με τα περισσότερα μακροχρόνια να μας έχουν πληρώσει και να μας έχουν δώσει ήδη κέρδος. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια στην φάση των «16».

  • Ξεκινάμε με το απογευματινό ματς με το Μαρόκο να αντιμετωπίζει την Ισπανία. Οι Ισπανοί είναι το φαβορί το βλέπουμε και στις αποδόσεις αλλά είναι όντως τόσο μεγάλες οι διαφορές; Μπορεί να έχουν την ποιότητα οι Ισπανοί αλλά αντιμετωπίζουν ένα Μαρόκο που έχει ξεχάσει πως είναι η ήττα αφού έχει να χάσει σε επίσημο αγώνα από το προηγούμενο Μουντιάλ. Ήταν κοντά στο να γίνει η μοναδική ομάδα που δεν δέχτηκε γκολ στους ομίλους αλλά δέχτηκε μόλις ένα με τον Καναδά αν και αυτό ήρθε από αυτογκόλ. Μπορεί να είναι οι Ισπανοί το φαβορί αλλά το Μαρόκο στα μάτια μου έχει πιθανότητες για αυτό θα επιλέξουμε το ασιατικό χάντικαπ για το Μαρόκο το οποίο μας πληρώνει εάν δεν ηττηθεί το Μαρόκο και μας δίνει το ποντάρισμά μας πίσω εάν χάσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά.

  • Συνεχίζουμε με το επόμενο ματς το οποίο είναι το Πορτογαλία – Ελβετία. Δύσκολο να βγάλεις σημείο αφού δεν μου γεμίζουν τόσο πολύ το μάτι οι Πορτογάλοι μιας και ο Ρονάλντο φαίνεται πως δεν είναι στα καλύτερά του. Οι Ελβετοί ξέρουν τι ζητάνε μέσα στο γήπεδο φάνηκε εξάλλου και με την Σερβία. Μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα στο παιχνίδι της Ελβετίας και να δούμε πολλά, για αυτό θα πάω με τα φάουλ του Φέλιξ και τα δύο τάκλιν του έμπειρου Πέπε. Επίσης μία ψιλή να βρει δίχτυα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών Κριστιάνο Ρονάλντο και ένα fun bet να το βρει με σουτ έξω από την περιοχή.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
17:00
Μαρόκο - Ισπανία
1 (+1 ΑΗ)
1.95
BET: 25 units
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Ζ. Φέλιξ over 1,5 κερδισμένα φάουλ
1.85
BET: 25 units
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Πέπε over 1,5 τάκλιν
2.00
BET: 20 units
Μονό
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Γκολ Κ. Ρονάλντο
2.50
BET: 15 units
Fun bet
21:00
Πορτογαλία - Ελβετία
Ρονάλντο γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής
10.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις