Ο Χακίμι εξηγεί γιατί διάλεξε την Εθνική Μαρόκου

Ο Χακίμι εξηγεί γιατί διάλεξε την Εθνική Μαρόκου

Ο Ασράφ Χακίμι σε δηλώσεις του είπε γιατί διάλεξε την Εθνική Μαρόκου παρότι είναι γεννημένος στη Μαδρίτη

Με σιγουριά ο Ασράφ Χακίμι είναι ένα από τα πρόσωπα της αυριανής αναμέτρησης της Εθνικής Μαρόκου με την Εθνική Ισπανίας για τους δεκαέξι του Μουντιάλ αφού αποτελεί τον πιο πολυδιαφημισμένο παίκτη της.

Ο 24χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι γεννημένος στην Μαδρίτη, ενώ «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στην Ρεάλ και αύριο, θα ηγηθεί της προσπάθειας των Μαροκινών, να αποκλείσουν την «ρόχα» από την προημιτελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο ίδιος μίλησε στην Marca για την απόφαση του να μην επιλέξει την Εθνική Ισπανίας και να προτιμήσει εκείνη του Μαρόκου, τονίζοντας πως δεν ένιωθε οικεία με το ισπανικό εθνόσημο στο στήθος.

«Ναι, υπήρξαν στιγμές στα νιάτα μου. Υπήρχαν επαφές, πήγα να δοκιμασθώ και στην εθνική Ισπανίας, με τον Ντε λα Φουέντε. Πέρασα μερικές ημέρες εκεί και είδα ότι δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για εμένα, δεν ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Δεν οφειλόταν σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά λόγω αυτού που ένιωθα, γιατί δεν ήταν αυτό που είχα μάθει και ζούσα στο σπίτι, δηλαδή την αραβική κουλτούρα, το γεγονός ότι είμαι Μαροκινός. Ηθελα να είμαι εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις