Εικόνα διάλυσης στο Βέλγιο

Εικόνα διάλυσης στο Βέλγιο

Σαν να μην έφτανε ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από τους ομίλους για τη χρυσή γενιά του Βελγίου, έρχονται νέα κρούσματα ολικής διάλυσης.

Ο Τόμας Μουνιέ και ο Άξελ Βίτσελ ήταν μεταξύ των πέντε παικτών που ταξίδεψαν νωρίς στην πατρίδα τους. Η ομάδα του Βελγίου πρόκειται να φτάσει στις Βρυξέλλες αργότερα μετά την έξοδό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η έξοδος από τη φάση των ομίλων ακολούθησε πολλές αναφορές για εσωτερικές μάχες μεταξύ της ομάδας.Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε προκαλέσει διαμάχη υποστηρίζοντας ότι η ομάδα ήταν «πολύ παλιά»

Πέντε μέλη της ομάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Βελγίου έκλεισαν νωρίτερα πτήσεις για να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους ξεχωριστά από τους συμπαίκτες τους από το Κατάρ, μετά τη συντριβή τους στη φάση των ομίλων εν μέσω διασπάσεων στο στρατόπεδο.

Ο Τόμας Μουνιέ, ο Άξελ Βίτσελ, ο Τζέρεμι Ντόκου, ο Άρθουρ Θεάτε και ο Λόις Οπεντά πλήρωσαν για πτήσεις με δικά τους έξοδα, σύμφωνα με την Het Laatste Nieuws

Η βελγική εφημερίδα ανέφερε ότι οι πέντε παίκτες έχουν ήδη φτάσει στις Βρυξέλλες, με τους Κόκκινους Διαβόλους να αναμένεται αρχικά να προσγειωθούν το βράδυ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις