Ντέρμπι αποδείξεων με combo στο 9.00!

προγνωστικά Ευρωλίγκα με παίκτες να διεκδικούν την μπάλα σε αγώνα.

Ο #Playmaker βάζει μια παρένθεση στη Euroleague και επικεντρώνεται σε προγνωστικά από το ντέρμπι στο Φάληρο.

Ο Playmaker ξεκινάει την εβδομάδα με προγνωστικά από το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Προγνωστικά «αιωνίων»

Το απόγευμα της Δευτέρας συγκρούονται στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Ένα μήνα πριν, τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν εντελώς διαφορετικά. Τι μεσολάβησε; Οι προβληματικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού που σχετίζονται με τη διάρκεια στο παιχνίδι του. Ο Μπαρτζώκας δείχνει να εμπιστεύεται όλο και λιγότερο τους νέους της ομάδας με αποκορύφωμα τον Κάνααν. Αρκετές ήττες και κυρίως άσχημα αποτελέσματα μέσα στην έδρα του. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως ο Ολυμπιακός ξέχασε το μπάσκετ που έπαιζε, αλλά ότι δεν μπορεί να το εφαρμόσει σε μεγάλο μέρος του 40λεπτου. Μεσολάβησε επίσης η ανάκαμψη του Παναθηναϊκού, σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η ομάδα με τον Μπέικον και τον Γουόλτερς είναι εντελώς διαφορετική. Υπάρχουν πιο διακριτοί ρόλοι και επιθετικά τουλάχιστον βρίσκονται οι λύσεις.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Θα περίμενε κανείς, μετά τις συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού στα ντέρμπι, αυτός που θα πάει με την πλάτη στον τοίχο να είναι ο Παναθηναϊκός. Στα μάτια μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Οι «πράσινοι» δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ενώ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση σε περίπτωση ήττας. Οι αποδόσεις αδικούν τον Παναθηναϊκό και αξίζει το ποντάρισμα πάνω του με αβάντζο, σε ένα ματς που δε θα μείνει τόσο χαμηλά όπως αυτό του Σούπερ Καπ. 

Στα ειδικά παικτών, το κλειστό ροτέισον του Μπαρτζώκα δημιουργεί ευκαιρίες στους δικούς του παίκτες. Πρώτος ο Φαλ, που συνηθίζει να κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό και να μαζεύει πολλά ριμπάουντ στις μάχες με τον Παπαγιάννη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έφτασε σε διψήφιο αριθμό. Ένας ακόμα παίκτης που στα παιχνίδια που ΄γίνονται στο Σεφ παίρνει ώθηση είναι ο Παπανικολάου. Σε 4/5 τελευταία ντέρμπι στο Φάληρο έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο τρίποντα. Στο ποντάρισμά μας θα βάλουμε και τον Γκουντάιτις, ο οποίος θα είναι βαρόμετρο στην αναμέτρηση. Θα πάρει χρόνο και θέλουμε μόνο να μαζέψει τρία ριμπάουντ.

Combo
19:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
2 (+13,5) & over 147,5
1.93
BET: 25 units
Combo
19:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Γκουντάιτις over 2,5 ριμπάουντ & Φαλ over 3,5 ριμπάουντ
2.00
BET: 20 units
Combo
19:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Παπανικολάου over 1,5 τρίποντα & Φαλ over 6,5 ριμπάουντ
9.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις