Γκολ και ειδικά έως 13.50

προγνωστικά

Προγνωστικά: Υψηλές αποδόσεις από την φάση των «16» του Μουντιάλ προτείνει ο #TheMagician έχοντας ως γνώμονα το κέρδος του αναγνώστη.

Καλημέρα σας, οδεύουμε προς το φινάλε του Μουντιάλ και οι εθνικές ομάδες, μας έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους. Εκπλήξεις, ανατροπές, γκολ στα χασομέρια, όλα τα είδαμε στους ομίλους και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο για την συνέχεια. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για το Μουντιάλ για την σημερινή ημέρα.

Προγνωστικά: Δικαίωμα στο όνειρο

Οι Ιάπωνες πρώτα ύψωσαν το ανάστημα τους απέναντι στην Γερμανία, νικώντας την με 2-1 και έπειτα βροντοφώναξαν παρών στην διοργάνωση με την νίκη επί της Ισπανίας με το ίδιο σκορ. Πέρασαν στα νοκ άουτ με έξι βαθμούς ως πρώτοι στον όμιλο αφήνοντας δεύτερη την Ισπανία και πετώντας έξω τους Γερμανούς. Μοναδική απώλεια η ήττα από την Κόστα Ρίκα με 1-0. Οργανωμένη ομάδα, με σαφή προσανατολισμό στο παιχνίδι της. Δεν παρατάει τον αγώνα σε κανένα σημείο και αποδείχτηκε ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πολλοί από τους παίχτες της αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γεγονός που τους δίνει την αυτοπεποίθηση για νίκη σε κάθε αγώνα.

Οι Κροάτες ολοκλήρωσαν τους ομίλους με πέντε βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική σφράγισαν την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση με το 0-0 απέναντι στο Βέλγιο. Μάλλον τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται που προκρίθηκαν καθώς πέτυχαν τους αντιπάλους σε άσχημη κατάσταση, με τους παίχτες να μην μιλάνε μεταξύ τους στα αποδυτήρια αλλά παρόλα αυτά οι επιθετικοί του Βελγίου ήταν αυτοί που σπατάλησαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να προκριθούν. Δεν δικαίωσαν την αγωνιστική τους φόρμα  καθώς μέσα στο 2012 σε δώδεκα παιχνίδια έχουν μόλις μια μόλις ήττα. Οι δευτεραθλητές κόσμου το 2018 στο Παγκόσμιο της Ρωσίας αναζητούν ακόμα μια διάκριση αλλά θα πρέπει να γίνουν πιο πειστικοί στον τρόπο παιχνιδιού τους.

Η Ιαπωνία μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα αλλά και οι Κροάτες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal σε απόδοση 2.00 στη Novibet.

Η Ιαπωνία μέχρι στιγμής στο τουρνουά δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που μπορεί να επαναληφθεί και σήμερα. Ως πρόταση ρίσκου θα κρατήσουμε το διπλό ημίχρονο – ισοπαλία τελικό με απόδοση 13.50 στη Novibet.

Με απουσίες το φαβορί

Από το πουθενά μεγαλώνουν τα προβλήματα για τον προπονητή της Βραζιλίας Τίτε. Πρώτον, αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς απέναντι στο Καμερούν για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ηττήθηκε με 1-0, χωρίς βέβαια να επηρεαστεί η πρόκριση της στην επόμενη φάση ως πρώτη. Ο Νειμάρ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο με τις πιθανότητες να είναι οριακά για να προλάβει τον αγώνα ενώ προστίθενται πλέον και οι Ντανίλο, Γκάμπριελ Ζεσούς και Άλεξ Τέλλες οι οποίοι τελευταίοι δυο χάνουν το υπόλοιπο του τουρνουά. ‘Υπάρχουν απουσίες στην Βραζιλία που έχει βάθος στον πάγκο για να αντικαταστήσει τους τραυματίες αλλά αυτό δεν φάνηκε στον τελευταίο αγώνα που συνοδεύτηκε με ήττα. Παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά πρέπει να βρει και άλλους τρόπους να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες που τους αντιμετωπίζουν πολύ κλειστά.

Η Νότια Κορέα έπαιξε τα ρέστα της για πρόκριση απέναντι στην Πορτογαλία και τα κατάφερε με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό αλλά πρώτα ισοφάρισε στο 27′ με τον αμυντικό της Κιμ έπειτα από κόρνερ και στο 91ο λεπτό ο Χουάνγκ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σον και σκόραρε για την πρόκριση. Στο προηγούμενο ματς έχανε 2-0 από το Καμερούν, ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε λίγα λεπτά αλλά τελικά ηττήθηκε μετά από υπερπροσπάθεια με 3-2. Δείχνει ότι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και διψάει για την διάκριση. Οι Ασιάτες δέχονται γκολ αλλά επιθετικά θα βρουν λίγες ευκαιρίες απέναντι στην Βραζιλία. Γνωρίζουν και οι ίδιοι ως πρέπει να τις εκμεταλλευτούν για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Ισόπαλα (0-0) έληξαν τα ημίχρονα στα τρία παιχνίδια του ομίλου για την Βραζιλία με τον νικητή να βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί να τους περιορίσει η Νότια Κορέα για τα πρώτα 45 λεπτά. Κρατάμε το Χ ημίχρονο – 1 τελικό με απόδοση 3.25 στη Novibet.

Ίσως ήρθε και η ώρα του Βινίσιους Ζούνιορ να σκοράρει μιας και θα λείπει ο Γκάμπριελ Ζεσούς και (ίσως) ο Νειμάρ, ο οποίος και να αγωνιστεί ίσως δεν θα είναι 100% έτοιμος. Κρατάμε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Βινίσιους Ζούνιορ με απόδοση 2.50 στη Novibet.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Δυάδα απόδοσης 6.50
17:00
Ιαπωνία - Κροατία
Goal/goal
2.00
21:00
Βραζιλία - Νότια Κορέα
X ημίχ. / 1 τελ.
3.25
BET: 15 units
Μονό
17:00
Ιαπωνία - Κροατία
2 ημίχ. / Χ τελ.
13.50
BET: 5 units
Μονό
21:00
Βραζιλία - Νότια Κορέα
Γκολ Βινίσιους
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις