Ειδικά και γκολ που φτάνουν το 2.35

Ειδικά και γκολ που φτάνουν το 2.35

Ο #Bats επιστρέφει με νέα προγνωστικά Μουντιάλ, αυτή τη φορά για τις μάχες των Γάλλων και των Άγγλων στους «16».

Ημέρα δεύτερη για τη φάση των «16» του Μουντιάλ, με τα ματς Γαλλία – Πολωνία και Αγγλία – Σενεγάλη να βγάζουν μία βασική και μία πιο ειδική επιλογή. προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γαλλία – Πολωνία

Η αγγαρεία, το ροτέισον κι η κακή εν τέλει εμφάνιση έφεραν την πρώτη ήττα της Γαλλίας στο Μουντιάλ, με 1-0 από την Τυνησία. Ο Ντεσάν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς του και δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται πολύ για το αποτέλεσμα. Προφανώς περιμένουμε να δούμε την ομάδα των δύο πρώτων αγωνιστικών. Ιδιαίτερα απέναντι στη μαχητική Πολωνία που στο παιχνίδι με την Αργεντινή μας προϊδέασε για το πώς περιμένουμε να αγωνιστεί και απόψε.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Οι Πολωνοί ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων όσον αφορά τον πειθαρχικό τομέα, καθώς για ένα σημαντικό διάστημα την πρόκριση τους έδιναν οι λιγότερες κάρτες που είχε δεχτεί από το Μεξικό. Εδώ δεν υπάρχουν τέτοιοι παράγοντες. Πέρα από τη μαζική άμυνα, το σκληρό παιχνίδι είναι η τακτική που αναμένουμε να χρησιμοποιήσει ο Μιχνίεβιτς, ιδιαίτερα απέναντι στους τρομερούς τεχνικά παίκτες της Γαλλίας. Γι’ αυτό θα πάμε με τις over 2,5 κάρτες των «αετών», σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Αγγλία – Σενεγάλη

«Τρία λιοντάρια» εναντίον των «λιονταριών της Teranga». Αγγλία εναντίον Σενεγάλης. Η φιναλίστ του Euro αντιμετωπίζει τη νικήτρια του Copa Africa, σε ένα αρκετά δυνατό ματς. Οι Άγγλοι έδειξαν με την Ουαλία ότι διαθέτουν τεράστια ποιότητα, ακόμη κι όταν παίζουν οι αναπληρωματικοί. Ήταν η μία από τις τρεις ομάδες που κατάφεραν να πάρουν επτά βαθμούς (μαζί με Ολλανδία και Μαρόκο) και το έκαναν με την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+7) στη διοργάνωση. Γενικότερα η ομάδα του Σάουθγκεϊτ δείχνει πως δεν αστειεύεται και μόνο άπιαστο όνειρο δεν μοιάζει η κατάκτηση του Μουντιάλ.

Κι οι Σενεγαλέζοι όμως δεν αστειεύονται, δείχνοντας εξαιρετικά σημάδια στους ομίλους. Ήθελαν μόνο νίκη με το Εκουαδόρ και την πήραν (2-1) στην τελευταία αγωνιστική, έπαιξαν επιθετικά και έδειξαν ότι μπορούν και χωρίς τον Μανέ. Η ομάδα του Σισέ βγάζει την εντύπωση ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και ενώ προφανώς περιμένουμε να παίξει με πιο αμυντικό προσανατολισμό κόντρα στην Αγγλία, σίγουρα θα πάρει κάποια ρίσκα. Μπορεί να βρει δίχτυα ακόμα και απέναντι στην σφιχτή άμυνα των «τριών λιονταριών». Προφανώς θεωρώ πως και η Αγγλία θα σκοράρει, οπότε πάμε με το goal/goal στο 2.35 της Novibet.

Κάρτες
17:00
Γαλλία - Πολωνία
Πολωνία over 2,5 κάρτες
2.20
BET: 15 units
Μονό
21:00
Αγγλία - Σενεγάλη
Goal/goal
2.35
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις