Κορωνοϊός και αλλαγές αγώνων στην Κύπρο

Κορωνοϊός και αλλαγές αγώνων στην Κύπρο

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως, λόγω του ότι το Στάδιο «N.Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή» και το Στάδιο Εθνικός Άχνας δεν έχουν εξασφαλίσει πιστοποιητικό ασφαλείας από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι σε αυτά τα Στάδια για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

Ο αγώνας Νέας Σαλαμίνας – ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 19:00 στο Στάδιο «N.Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή», θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο αγώνας Εθνικού Άχνας – Ένωσης Νέων Παραλιμνίου που ήταν καθορισμένος για Παρασκευή 23/8, ως γνωστό έχει αναβληθεί γιατί δύο ποδοσφαιριστές του Εθνικού βρέθηκαν θετικοί στον ιό COVID-19.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 19:00. Αν μέχρι την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 13:00, το Στάδιο του Εθνικού Άχνας δεν αδειοδοτηθεί, ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, το οποίο είναι αδειοδοτημένο για τη διεξαγωγή αγώνων Α’ Κατηγορίας, με περιορισμό στην παρουσία φιλάθλων (μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός φιλάθλων είναι οι 330 μόνο στη δυτική κερκίδα).

Το Τσίρειο Στάδιο έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη  αδειοδότηση και ο αγώνας Απόλλων – Δόξα θα διεξαχθεί όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένος, στη Λεμεσό το Σάββατο στις 20:30.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα