Παγίδες και ξέσπασμα στο 5.60

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ο #Jimandrez δίνει τις προβλέψεις του για τη σημερινή ημέρα με παγίδες και γκολ στο εντυπωσιακό 7.10.

Καλησπέρα σε όλους. Νοκ-άουτ part2 για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χθες μπορεί να είχαμε αναμετρήσεις με πιο ξεκάθαρα τα φαβορί, σήμερα όμως έχουμε προγνωστικά για δύο ματς που κρύβουν τις δικές τους παγίδες. Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Πολωνία και η Αγγλία τη Σενεγάλη, σε μια μέρα που έχει τις εκπλήξεις της και επίσης ενδέχεται να κρύβει και μπόλικα γκολ. Σκέψεις, προγνωστικά Μουντιάλ και προτάσεις σε ένα κείμενο.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ξεσπάει η Γαλλία

Ξεκινάμε με το ματς των 17:00. Γαλλία και Πολωνία, αναμετρώνται σε μία ευρωπαϊκή μονομαχία. Οι «μπλε» πέρασαν με άνεση από τον όμιλο, χάνοντας την τελευταία αγωνιστική με 1-0 από την Τυνησία, έχοντας τα δεύτερα μέσα. Η βασική ομάδα ξεκουράστηκε και ετοιμάζεται για το πρώτο ραντεβού των νοκ-άουτ. Φέτος έχουμε δει μία αποφασιστική ομάδα που παίζει ολοκληρωτικά, με τον Ντεσάμπ να έχει αφήσει τα πειράματα του Euro και να παίζει με ουσία. Οι παραδοσιακές της μονάδες θα την κουβαλήσουν, σε ένα σύνολο με επιθετικές περισσότερο βλέψεις που δημιουργεί πολύ και αναπτύσσεται περισσότερο.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Από την άλλη, αρνητική εντύπωση άφησε η Πολωνία στους ομίλους. Μία ομάδα που περισσότερο σέρνεται, παρά αγωνίζεται, πέρασε ξεκάθαρα από τύχη στην φάση των νοκ άουτ. Μηδέν φαντασία, καμία δημιουργία, ένα άχαρο σύνολο που παίζει ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 80′. Εάν δεν αλλάξει εικόνα, ενδέχεται να διαλυθεί από τους Γάλλους, αφού και ο Σέζνι δεν μπορεί να ντυθεί σούπερμαν ξανά. Θα περάσουν δύσκολα, ειδικά αν μείνει στα ρηχά και ο Λεβαντόφσκι.

Πιστεύουμε σε ένα ματς ανοιχτό, με τους Γάλλους να βρίσκουν δίχτυα. Βέβαια τα κενά στην άμυνα τους, ενδέχεται να δημιουργήσουν προοπτικές για οver. Εμείς θα πάμε μαζί του, στο οver 2,5, που το συναντάμε στο τίμιο 1.87. Funbetάκι, το γκολ του Εμπαπέ και η κάρτα του Κριχόβιακ, στο 5.60.

Η Σενεγάλη μπορεί να δημιουργήσει θέματα

Στο βραδινό παιχνίδι, υπάρχει ναι μεν φαβορί, το οποίο όμως εάν δεν προσέξει, δεν θα περάσει καλά. Η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη, σε ένα ματς-καρμπόν με αυτά που έχουν συνδεθεί με τις μεγαλύτερες αποτυχίες των «τριών λιονταριών» (βλέπε Κροατία 2008, Ισλανδία 2016, Κροατία 2018) αφού το προφίλ των Αφρικανών είναι τέτοιο που δυσκολεύει παραδοσιακά τους Άγγλους. Μιλάμε για μία ομάδα σκληροτράχηλη ομάδα, που επιτίθεται ωραία και κρατάει τον αντίπαλο χαμηλά στην άμυνα, οδηγώντας τον στη δύναμη, εκεί που υπερτερεί. Κόντρα κιόλας στη συγκεκριμένη εθνική, έχει το πλεονέκτημα να έχει αρκετούς παίκτες που παίζουν στην Premier League, οπότε και εκείνοι ξέρουν τον χαρακτήρα περίπου των αντιπάλων.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Το συγκρότημα του Σάουθγκεϊτ περισσότερο ψεύτικη παρά ικανοποιητική εικόνα έβγαλε στους ομίλους. Διέλυσε το ταλαιπωρημένο από τα εσωτερικά προβλήματα Ιράν και τη γερασμένη Ουαλία ενώ κόντρα στις ΗΠΑ έφερε ένα ξερό Χ, χωρίς να κάνει φάση. Έχει πολλές αδυναμίες, το βαρόμετρο του Κέιν δεν λειτουργεί όπως πρέπει, γενικά δείχνει πως μπορεί να χαιρετήσει νωρίς.

Ο Αλιού Σισέ είναι ένας πανέξυπνος προπονητής, θα βάλει δύσκολα στον αδαή Γκάρεθ, πάμε με το διπλό +1 ασιατικό στο 1.90. 

Μονό
17:00
Γαλλία - Πολωνία
Over 2,5
1.87
BET: 20 units
Ειδικό
17:00
Γαλλία - Πολωνία
Γκολ Εμπαπέ & κάρτα Κριχόβιακ
5.60
BET: 5 units
Μονό
21:00
Αγγλία - Σενεγάλη
2 (+1) AH
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις