Λιοντάρια vs Λιοντάρια στο διπλασιασμό

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Η Αγγλία πρέπει να βγάλει χαρακτήρα αν θέλει να τραγουδάει το «it’s coming home» και ο #Argyropoulos προτείνει.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Το Παγκόσμιο έφτασε στους «16» κι εδώ θα ξεχωρίσει η ποιότητα της κάθε ομάδας. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μου. προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γαλλία – Πολωνία

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Στις 17:00 η Γαλλία αντιμετωπίζει την Πολωνία. Οι Γάλλοι ξεκούρασαν στο προηγούμενο παιχνίδι τους βασικούς παίχτες τους, σε αντίθεση με την Πολωνία που κόντρα στην Αργεντινή έτρεξε πολύ, κουράστηκε. Να σκεφτούμε λοιπόν τα άκρα της επιθετικής γραμμής της Γαλλίας. Έχουμε και λέμε: Εμπαπέ και Ντεμπελέ. Οι δύο τους δημιουργούν τρομερά ρήγματα στην αντίπαλες άμυνες με την εκρηκτικότητα που έχουν. Οι Πολωνοί φημίζονται για το σκληρό παιχνίδι τους. Κάπως πρέπει να τους σταματήσουν. Περισσότερες κίτρινες κάρτες η Πολωνία στο 1.75.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Αγγλία – Σενεγάλη

Στις 21:00, θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουμε μια κόντρα μεταξύ «λιονταριών». Λόγω παρατσουκλιών. Φαβορί η αρμάδα του Σάουθεγκεϊτ. Όμως δεν γίνεται να μην υπολογίζεις τη Σενεγάλη. Η απουσία του Μανέ σχεδόν δεν φαίνεται. Θα το παλέψουν οι Αφρικανοί κόντρα στην Αγγλία που ξέρουμε πως στα νοκ άουτ «τρέμει».  Οι Άγγλοι θα δυσκολευτούν αλλά πιστεύω θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση. Οπότε 1X με under 2,5 γκολ στο 1.80. Ακόμη θα πάρω και σε αυτόν τον αγώνα κάρτες. Σύνολο καρτών 3-4 στο 2.10.

Κάρτες
17:00
Γαλλία - Πολωνία
Περισσότερες κάρτες: Πολωνία
1.75
BET: 40 units
Combo
21:00
Αγγλία - Σενεγάλη
1Χ & under 2,5
1.80
BET: 20 units
Κάρτες
21:00
Αγγλία - Σενεγάλη
Σύνολο καρτών: 3-4
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις