Παρί – Μπάγερν, «ελεύθερη» μετάδοση από την Cosmote TV!

Παρί – Μπάγερν, «ελεύθερη» μετάδοση από την Cosmote TV!

Η ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή του UEFA Champions League κρίνεται την Κυριακή 23/8 στις 22.00, ζωντανά στην Cosmote TV, με την Παρί Σεν Ζερμέν που φτάνει για πρώτη φορά στον τελικό και την 5 φορές νικήτρια Μπάγερν Μονάχου, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Λισαβόνα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τα κανάλια Cosmote Sport (Cosmote Sport 1HD, Cosmote Sport 4K), καθώς και από το επίσημο YouTube κανάλι της Cosmote TV σε «ελεύθερη» μετάδοση. Μεταδίδεται παράλληλα και από την ΕΡΤ.

Ανήμερα του τελικού, από τις 07.30 το πρωί, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν μέσα από τα κανάλια Cosmote Sport όλους τους αγώνες των δύο αντιπάλων από τη φάση των 16 έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ δύο ώρες πριν από τη σέντρα (20.00) θα συντονιστούν στην εκπομπή «UEFA Champions League Final 2020 Lisbon Pregame». Οι Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στους δύο φιναλίστ, ενώ σε ζωντανή σύνδεση με τον απεσταλμένο της Cosmote TV στην Πορτογαλία, Χρήστο Σωτηρακόπουλο θα μεταφέρουν το κλίμα από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο στούντιο της Cosmote TV θα βρίσκεται και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Τζον φαν’ τ Σχιπ, ο οποίος θα σχολιάσει τη μέχρι στιγμής πορεία των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου και θα σκιαγραφήσει την αναμέτρηση. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα πραγματοποιηθεί, επίσης, ψηφιακή ανάλυση των φιναλίστ, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις παικτών και αφιερώματα στις δύο ομάδες. Η εκπομπή θα προβληθεί ταυτόχρονα από το Cosmote Sport 1HD και το επίσημο YouTube κανάλι της Cosmote TV, στις 20.00.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την ανάδειξη του νικητή, οι συνδρομητές θα παραμείνουν συντονισμένοι, για να παρακολουθήσουν μέσα από το «UEFA Champions League Final 2020 Lisbon Postgame» τα καλύτερα στιγμιότυπα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις