Combo και ειδικά παικτών στη BBL-Pokal

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με combo και ειδικά παικτών κλείνει την εβδομάδα ο #Dogass με στόχο το ταμείο.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα, στα προγνωστικά μπάακετ, θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση από το κύπελο Γερμανίας.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μέρλινς vs Λούντβιγκσμπουργκ

Οι Μέρλινς έφτασαν στην οχτάδα του κυπέλου αποκλείοντας την Κέμνιτζ με 86-72. Διανύουν την καλύτερή τους περίοδο με τρεις σερί νίκες. Τελευταία αυτή επί της ρουμανικής Βολουντάρι (στα πλαίσια του FIBA Europe cup) με 93-79.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Από την άλλη, η Λούντβιγκσμπουργκ έφτασε ως εδώ αποκλείοντας τους Τάουερς του Αμβούργου με 92-86. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε από τη Νταρουσάφακα με 63-77.

Εκτίμηση: Διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων καθώς, οι Μέρλινς δείχνουν να παίζουν πιο πολύ για τα νούμερά τους παρά για την ουσία. Η Λούντβιγκσμπουργκ τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και μέχει στιγμής δείχνει να είναι πιο δουλεμένο σύνολο. Θα ααχοληθούμε με δύο επιλογές. Η πρώτη είναι τα over 2,5 ριμπάουντ του Πρέντις Χαμπ. Ο Αμερικανός γκαρντ παίζει πολύ. Οι μεσοι όροι του είναι να παίρνει λίγο πάνω από 3 ριμπάουντ. Εμείς θέλουμε απλά να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Η δεύτερη επιλογή είναι το combo νίκης των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το under 90,5 πόντους των Μέρλινς. Η σοβαρή Λούντβιγκσμπουργκ χαμηλώνει άνετα τον ρυθμό της τρελομάδας του Σεμπάστιαν Γκλάιμ.

 

 

Ειδικό
21:30
Μέρλινς - Λούντβιγκσμπουργκ
Χαμπ over 2,5 ριμπάουντ
1.80
BET: 25 units
Combo
21:30
Μέρλινς - Λούντβιγκσμπουργκ
2 & Μέρλινς under 90,5 πόντοι
1.93
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις