Συνταγή που πληρώνει δεν αλλάζει…

Συνταγή που πληρώνει δεν αλλάζει…

Καλημερίζω όλους τους κουβανέζους φίλους της ομάδας και καλό Σ/Κ να έχουμε. «Αέρα» πλήρωσε το χθεσινό μονό μας  στην αγαπημένη μας Κίνα και από ημίχρονο μάλιστα. Σε δύο δυάδες θα χωρίσω τους σημερινούς αγώνες που ξεχώρισα, πάμε να τις δούμε.

Αντβέρπ – Γάνδη: Απογοητευτική για δεύτερο σερί παιχνίδι η γηπεδούχος, που έχασε δίκαια με 2-1 από τη Σερκλ Μπρίζ εκτός έδρας. Τώρα καλείται να αντιμετωπίσει μία Γάνδη που ούτε αυτή έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στα δύο πρώτα ματς προχωρώντας σε αντικατάσταση προπονητή νωρίς νωρίς. Περιμένω και από τις δύο να βγουν μπροστά και να σκοράρουν διότι χρειάζονται άμεσα αποτέλεσμα.

  • 3/3 G/G έχουν εμφανίσει οι τελευταίες τους συναντήσεις.

Σίριους – Χάμαρμπι : Νίκη για τη Σίριους στο εκτός έδρας ματς με τη Χέλσινμποργκ, με 2-1, ενώ παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία. Η Χάμαρμπι έμεινε στο 2-2 με τη Γκέτεμποργκ. Ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, περιμένω αρκετά γκολ.

  • 8 σερί G/G για τη γηπεδούχο.
  • 3/5 G/G έχουν εμφανίσει οι τελευταίες τους συναντήσεις.

Γκουανγκτζού – Σεούλ: Ήταν εξαιρετική για ένα ακόμη ματς η γηπεδούχος και την αδικεί το 2-2 κόντρα στη Γκανγκβόν, όπου έχασε πολλές ευκαιρίες. Επιβεβαίωσε όμως με αυτήν την εικόνα την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα. Η Σεούλ μετά την αντικατάσταση προπονητή άλλαξε σημαντικά η εικόνα της  προς το καλύτερο. Θα περιμένω γκολ λοιπόν και από τις δύο ομάδες με βάση την εικόνα των τελευταίων αγώνων.

  • 5/5 G/G εμφάνισαν οι τελευταίες τους συναντήσεις.

Ουέλινγκτον Φοίνιξ – Περθ Γκλόρι: Play offs στην Αυστραλία, με τη Φοίνιξ να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους. Τερμάτισε στη 3η θέση της βαθμολογίας ενώ η Περθ στην 6η θέση (για μόλις έναν βαθμό μπήκε στα play offs). Περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες, βοηθάει και η παράδοση την οποία θα εμπιστευτώ.

  • 6/6 G/G εμφάνισαν οι τελευταίες τους συναντήσεις.

Δυάδα (απόδοσης  2.77)

10:00 Oυέλινγκτον Φοίνιξ – Περθ Γκλόρι: Goal/goal (1.66)

13:00 Γκουανγκτζού – Σεούλ: Goal/goal (1.67)

Δυάδα (απόδοσης 2.41)

16:00 Σίριους – Χάμαρμπι: Goal/goal (1.50)

21:45 Αντβέρπ – Γάνδη: Goal/goal (1.61)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις