ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Γκάνα - Ουρουγουάη 0-2: Τη νίκη οι Ουρουγουανοί, χαμένοι κι οι δύο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Γκάνα - Ουρουγουάη 0-2: Τη νίκη οι Ουρουγουανοί, χαμένοι κι οι δύο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Γκάνα – Ουρουγουάη 0-2: Τη νίκη οι Ουρουγουανοί, χαμένοι κι οι δύο

Γκάνα - Ουρουγουάη 0-2: Τη νίκη οι Ουρουγουανοί, χαμένοι κι οι δύο

Το έκανε όπως το 2010 η "σελέστε", νικώντας ξανά την Γκάνα, χωρίς όμως αυτή τη φορά να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Στο “Αλ Γιανούμπ Στάντιουμ”, η Ουρουγουάη έκανε το καθήκον της και επικράτησε της Γκάνας με 2-0 χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Τερμάτισε τρίτη λόγω χειρότερης επίθεσης από τη Νότια Κορέα, τελευταία βγήκε η Γκάνα στον όμιλο.

Το ματς

Αμφότερες οι ομάδες διεκδικούσαν την πρόκριση, με την Γκάνα να έχει τρεις βαθμούς και την Ουρουγουάη έναν. Αυτό δικαιολογεί και το γεγονός πως και οι δύο κυνήγησαν το γκολ και τη νίκη από την αρχή. Πρώτη σοβαρή στιγμή του αγώνα ήταν το πέναλτι που κέρδισε στο 16′ (και δόθηκε στο 20′ μετά από χρήση VAR) ο Μοχάμεντ Κούντους. Ο Αντρέ Αγιού έστησε την μπάλα και ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Ροτσέτ όμως να μαντεύει σωστά και να αποκρούει χαμηλά στην αριστερή του γωνία. Η ιστορία επαναλήφθηκε, καθώς στην συνάντηση των δύο ομάδων στο Μουντιάλ του 2010 για την προημιτελική φάση, οι Γκανέζοι είχαν χάσει πάλι πέναλτι, στην παράταση, με το οποίο θα πήγαιναν στα ημιτελικά. Το χαμένο πέναλτι φάνηκε να επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών της Γκάνας, καθώς οι αμυντικοί της έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο Νούνιεζ έχασε τεράστια ευκαιρία πλασάροντας την μπάλα μετά από έξοδο του τερματοφύλακα, με τον Σαλισού να διώχνει την μπάλα στη γραμμή στο 24′. Δύο λεπτά μετά ο Σουάρεζ νικήθηκε από εξαιρετική θέση από τον Ζίγκι μετά από σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Ντε Αρασκαέτα μπήκε “σφήνα” στη φάση και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Ουρουγουανούς. Ο μεσοεπιθετικός της Φλαμένγκο σκόραρε και δεύτερη φορά στο 32′, πλασάροντας τον Ζίγκι μετά από πάσα του Σουάρεζ. Παρά τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων, τίποτα αξιοσημείωτο δεν συνέβη στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου.

Για την Γκάνα μόνο η ισοφάριση ή η ανατροπή θα έδιναν την πρόκριση στους “16”, αντίθετα με την Ουρουγουάη που με το 2-0 ήταν αυτή που έπαιρνε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αυτό βέβαια ίσχυε όσο η Νότια Κορέα δεν κέρδιζε την Πορτογαλία, με το σκορ ημιχρόνου στο 1-1. Επομένως, η “σελέστε” μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να διατηρήσει το σκορ και να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία της δινόταν. Μία τέτοια ήταν στο 57′ ο Νούνιεζ ανατράπηκε εντός περιοχής, όμως λανθασμένα ο διαιτητής και μετά από χρήση VAR έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρότι ο αμυντικός δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα. Από εκεί και πέρα, οι Ουρουγουανοί δεν έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν και τρίτο γκολ, θεωρώντας πως δεν άξιζε το ρίσκο του να δεχτούν γκολ. Η Γκάνα επιχείρησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως πέρα από δύο προσπάθειες στα τελευταία λεπτά (80′, 82′) δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Τότε η Νότια Κορέα ανέτρεψε το ματς με την Πορτογαλία, κάτι που σήμαινε πως θα προκρινόταν αυτή στους “16”. Με το 2-1 υπέρ των Κορεατών και το 2-0 για την Ουρουγουάη, οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες στους τέσσερις βαθμούς, και με ίδια διαφορά τερμάτων. Ωστόσο, η Νότια Κορέα είχε καλύτερη επίθεση (τέσσερα γκολ έναντι δύο), άρα η Ουρουγουάη χρειαζόταν ένα γκολ για να προκριθεί αυτή. Όπως είναι λογικό, για τα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων η Ουρουγουάη μεταμορφώθηκε στην αναζήτηση του τέρματος που θα της έδινε την πρόκριση. Ο Καβάνι βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής, σε μια φάση που δε φάνηκε να υπάρχει παράβαση, ενώ ο Κόατες έχασε σημαντική ευκαιρία με άστοχο τελείωμα από κοντά στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Εν τέλει, η Ουρουγουάη δεν κατάφερε να κάνει το 3-0 και έμεινε εκτός συνέχειας για πρώτη φορά από το 2006. Η Γκάνα από την πλευρά της ήθελε έναν βαθμό για να προκριθεί έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, τελικά όμως ηττήθηκε και πήρε την τελευταία θέση του ομίλου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκάνα – Ουρουγουάη 0-2

Σκόρερ: Ντε Αρασκαέτα (26’, 32’)

Κίτρινες: Σουλεμανά, Σεϊντού / Νούνιεζ, Σουάρεζ, Κόατες

Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία)

Γκάνα (4-2-3-1, Ότο Άντο): Ζίγκι – Σεϊντού, Αμάρτεϊ, Σαλισού, Μπαμπά – Πάρτεϊ, Αμπντούλ Σαμέντ (72΄ Κιέρε) – Κούντους (90+8’ Φαταγού), Α. Αγιού (46’ Μπουκάρι), Ζ. Αγιού (46’ Σουλεμανά) – Γουίλιαμς (72’ Σεμένιο)

Ουρουγουάη (4-3-3, Ντιέγκο Αλόνσο): Ροτσέτ – Βαρέλα, Χιμένεζ, Κόατες, Ολιβέρα – Ντε Αρασκαέτα (80’ Μ. Γκόμεζ), Μπεντανκούρ (34’ Βεσίνο), Βαλβέρδε – Πελίστρι (66’ Ντε Λα Κρουζ), Νούνιεζ (80’ Κανόμπιο), Σουάρεζ (66’ Καβάνι)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις