Μουντιάλ 2022: Γαλλία – Πολωνία σε ενισχυμένες αποδόσεις και σούπερ World Challenge!

Μουντιάλ 2022: Πορτογαλία & Βραζιλία σε ενισχυμένες αποδόσεις και νέο World Challenge!

Η φάση των «16» συνεχίζεται στο Μουντιάλ 2022 και το Pamestoixima.gr έχει ενισχυμένες αποδόσεις και νέα πρόκληση στο World Challenge.

Συνέχεια στη νοκ άουτ φάση των «16» του Μουντιάλ 2022 με μεγάλη ματσάρα! Ο λόγος για το Γαλλία – Πολωνία, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αναμετρηθούν και μεγάλοι αστέρες του διεθνούς ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τους Κιλιάν Εμπαπέ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Γαλλία – Πολωνία και Αγγλία – Σενεγάλη με Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα**, Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Κι οι δύο ηγέτες στις εθνικές τους, με την αγωνία να είναι μεγάλη για το ποιος τελικά θα επικρατήσει και θα στείλει την ομάδα στη φάση των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Το πρόγραμμα έχει και Αγγλία – Σενεγάλη, στο οποίο αναμένεται να «βρέξει» γκολ, αν κρίνει κανείς και από αυτά που συνέβησαν έως τώρα στους ομίλους. ToPamestoixima.grσε περιμένει με ενισχυμένες αποδόσεις σε όλους τους αγώνες του Μουντιάλ 2022.

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Pamestoixima.grWorldChallengeμε σούπερ δοκιμασίες για το Μουντιάλ 2022

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι 16 ομάδες που πέρασαν στα νοκ άουτ συνεχίζουν να είναι.. on a mission! Και με το αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, World Challenge,  είσαι κι εσύ! Η δράση συνεχίζεται και σήμερα με μια μοναδική δοκιμασία να σε περιμένει για τα παιχνίδια της φάσης των «16»!

Σούπερ δοκιμασίες σε περιμένουν καθημερινά μέχρι και το τέλος του Μουντιάλ 2022 και μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης.

Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις