Γνώριμοι ρεφ στα πρώτα παιχνίδια της «φάσης των 16»

Γνώριμοι ρεφ στα πρώτα παιχνίδια της «φάσης των 16»

Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στο Ολλανδία - ΗΠΑ και στο Αργεντινή - Αυστραλία.

Oλλανδία–ΗΠΑ

Την αναμέτρηση μεταξύ Ολλανδίας και ΗΠΑ για τη «φάση των 16» θα τη σφυρίξει ο έμπειρος Βραζιλιάνος Γουίλτον Σαμπάιο. Δείχνει περίπου 4 κάρτες ανά παιχνίδι και δεν είναι τόσο πεναλτάκιας καθώς έχει ένα μέσο όρο 0,3 ανά παιχνίδι. Αρκετά χαμηλό. Ωστόσο, δεν τον λες και καρτάκια. Σφυρίζει το τρίτο του παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ καθώς έχει διευθύνει και τα Ολλανδία–Σενεγάλη αλλά και Πολωνία–Σαουδική Αραβία, έχοντας 29,5 φάουλ μέσο όρο και 4 κίτρινες κάρτες ενώ είχε και 1 πέναλτι στο δεύτερο παιχνίδι.

Αργεντινή–Αυστραλία

Ο Πολωνός και πολύ έμπειρος Σίμον Μαρτσίνιακ ορίστηκε στο παιχνίδι Αργεντινή–Αυστραλία. Ρεφ αρκετά πεναλτάκιας καθώς ο μέσος όρος του (0,45) είναι αρκετά ανεβασμένος με τα 244 παιχνίδια στην καριέρα του από τα 548 που έχει σφυρίξει να δείχνει την άσπρη βούλα. Δείχνει περίπου 4,5 κάρτες ανά παιχνίδι και σφυρίζει 23 φάουλ. Είχε σφυρίξει και το Γαλλία–Δανία με μόλις 13 φάουλ και 3 κάρτες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις