Η υπομονή φτάνει στο… 2.10

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Τα νοκ - άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο #Fidel δεν μένει εκτός χορού, ποντάροντας στις δύο πρώτες αναμετρήσεις.

Καλημέρα σας. Περνάμε αισίως στη νοκ – άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αίμα κι άμμος από εδώ και πέρα. Πιθανώς να δούμε και… διαφορετικές ομάδες, με μεγαλύτερη σκοπιμότητα, λιγότερα ρίσκα. Νοκ – άουτ είναι αυτά, ένα γκολ πιθανώς να είναι αρκετό για να μείνουν κάποια φαβορί εκτός. Προχωράω με τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Την αυλαία στα νοκ – άουτ ανοίγει η αναμέτρηση Ολλανδία – Ηνωμένες Πολιτείες. Έχω ταχθεί υπέρ των «οράνιε» εξαρχής, έχω προτείνει την παρουσία τους στα προημιτελικά και περιμένω το ταμείο. Οπότε, όσοι ακολούθησαν τότε, δεν χρειάζεται να μπλέξουν με σημείο.

Κλειστό παιχνίδι περιμένω. Δεν με ενθουσίασαν οι Ολλανδοί στη φάση των ομίλων, ενώ οι ΗΠΑ έβγαλαν φρεσκάδα και τρεξίματα. Δύο τέρματα βρήκαν στους ομίλους, ένα στο 36′ με την Ουαλία και ένα νωρίς – νωρίς με το Ιράν. Στο νοκ – άουτ όμως αλλάζει η κατάσταση, ελαχιστοποιούνται τα ρίσκα. Πρώτο γκολ μετά το 28:00 στον διπλασιασμό και προχωράμε με τα επόμενα ψαγμένα προγνωστικά.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Αργεντινή θα κοντραριστεί με την Αυστραλία. Σφιχτές και οι δύο ομάδες. Η «αλμπισελέστε» μου έδειξε ένα προβληματισμό στο build up, ενώ το μοναδικό γκολ που βρήκε στο πρώτο ημίχρονο ήταν απέναντι στη Σαουδική Αραβία. Που εντέλει έχασε…

Πρώτο γκολ μετά το 28:00 στο 2.10. Και εδώ βλέπω κλειστή κατάσταση, καμία εκ των δύο δεν θα θελήσει να αφήσει χώρους στην αρχή.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
17:00
Ολλανδία - ΗΠΑ
Πρώτο γκολ μετά το 28:00
2.00
BET: 20 units
Μονό
21:00
Αργεντινή - Αυστραλία
Πρώτο γκολ μετά το 28:00
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις