Η απίθανη… «κατάρα» της Βραζιλίας σε όποια ομάδα την αποκλείει!

Η απίθανη... «κατάρα» της Βραζιλίας σε όποια ομάδα την αποκλείει!

Μία φοβερή παράδοση συνεχίστηκε λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου από τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Πιο συγκεκριμένα από το 1998 και μετά όποια ομάδα αποκλείει τη Βραζιλία στο επόμενο Μουντιάλ μένει έξω από τη φάση των ομίλων.

Το 1998, λοιπόν, η Γαλλία κέρδισε τη Βραζιλία στον τελικό του θεσμού. Τέσσερα χρόνια αργότερα (2002) οι «τρικολόρ» έμειναν έξω από τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ της Άπω Ανατολής. Θύμα εκ νέου η Γαλλία. Το 2006 η παρέα των Ανρί και Ζιντάν απέκλεισε την τρομερή «Σελεσάο» της εποχής. Το 2010, όμως, δεν κατάφερε για άλλη μία φορά να περάσει στα νοκ-άουτ παιχνίδια από τη φάση των ομίλων.

Το 2014 η Γερμανία «ταπείνωσε» τη Βραζιλία κερδίζοντας με 7-1 στον ημιτελικό του θεσμού. Στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο τα «πάντσερ» δεν τα κατάφεραν και έμειναν εκτός φάσης των «16» χάνοντας από Μεξικό και Νότια Κορέα.

Έτσι λοιπόν φέτος έγινε, άλλη μία φορά, το ίδιο. Το 2018 το Βέλγιο κέρδισε τους Λατινοαμερικάνους στο κρίσιμο προημιτελικό αλλά στο φετινό Μουντιάλ οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν έξω από τους ομίλους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις