ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τελευταίες ζαριές στο 1.80

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Τελευταίες ζαριές στο 1.80

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τελευταίες ζαριές στο 1.80

προγνωστικά Μουντιάλ

Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά Μουντιάλ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων με δύο σημεία στο 1.80.

Καλησπέρα σε όλους. Αρχή ακόμα μίας μουντιαλικής ημέρας, δίνουμε τα προγνωστικά μας για δύο παιχνίδια στο πρώτο άρθρο της ημέρας. Εστίαση στη μάχη πρόκρισης της Γκάνας με την Ουρουγουάη αλλά και στο παιχνίδι του Καμερούν με την Βραζιλία. Σκέψεις, ανάλυση και προγνωστικά σε ένα κείμενο με στοιχηματικές προβλέψεις. προγνωστικά μουντιάλ

Η προσωπικότητα μπορεί να κάνει την διαφορά

Αρχή με τον αγώνα της Γκάνας με την Ουρουγουάη. Απογοήτευση για τη «σελέστε», η οποία στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν άγευστη και δίκαια δεν έχει πάρει κάποια νίκη. Μία ομάδα που ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές εξαιτίας του συνδυασμού εμπειρίας και ταλέντου που διαθέτει ωστόσο ο Αλόνσο έστω και αργά καλείται να βγάλει την ομάδα μπροστά. Σημαντική η χρησιμοποίηση του Ντε Αρασκαέτα, ακόμα πιο κρίσιμη η εύρεση λύσεων από τις παλιοσειρές Καβάνι – Σουάρεζ.

Η Γκάνα από την άλλη, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και εξαιτίας της γνωστής ιστορίας του 2010, έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να αποκλείσει τη «σελέστε». Παράλληλα ο συνδυασμός της με μία νίκη-πρόκριση θα σημάνει πολλά για το ποδόσφαιρο της χώρας. Βέβαια έδειξε και με την Πορτογαλία, πως δεν έχει την εμπειρία που απαιτείται σε τέτοια ματς. Είναι μία καλή ομάδα που όμως έχει αφέλεια και το ποδόσφαιρο που προτιμάει, εκθέτει αρκετές φορές τις αμυντικές της γραμμές.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Κακά τα ψέματα δεν μας έχει πείσει η Ουρουγουάη έως τώρα. Ωστόσο πρόκειται για μία Λατινοαμερικάνικη ομάδα που στα δύσκολα συσπειρώνεται. Διαθέτει εμπειρία και προσωπικότητα που ενδέχεται να την οδηγήσουν σε μία νίκη κόντρα σε ένα σύνολο αρκετά γρήγορο που όμως δεν έχει την σταθερότητα που απαιτείται. Ρίσκο αλλά το διπλό στο 1.80 το τιμάμε, εξάλλου είδαμε σε όλες τις προκρίσεις μέχρι στιγμής που η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο και πάει για ένα αποτέλεσμα, εκείνη νικάει.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Μία τελευταία ζαριά για το Καμερούν

Πάμε και στο βραδινό αγώνα του Καμερούν με τη Βραζιλία. Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε η «σελεσάο», νικώντας την Ελβετία. Παρόλα αυτά το σύνολο του Τίτε έχει πολλές και σημαντικές απουσίες ενώ ο προπονητής της ομάδας θα δοκιμάσει νέα συστήματα και καινούργιους παίκτες ώστε να προφυλαχθούν οι βασικοί.

Από την άλλη οι Αφρικανοί θέλουν μόνο την νίκη για να ελπίζουν. Σε περίπτωση που κερδίσουν και δεν συμβεί αυτό για τους Ελβετούς, τότε περνούν στην επόμενη φάση εξαιτίας της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Σπουδαίο σενάριο σίγουρα αλλά χρειάζεται μία υπέρβαση για να πραγματοποιηθεί. Ο Ριγκομπέρτ Σονγκ που έκοψε τον Ονανά, ετοιμάζει όλα του τα επιθετικά όπλα για το ματς, με τους Αμπουμπακάρ και Μοτίνγκ να ετοιμάζονται ως βασικοί. Θα βρει ευκαιρίες σε μία καινούργια σχετικά άμυνα και θα δοκιμάσει να πιέσει.

Το Καμερούν θα κυνηγήσει το ματς, μπορεί να βάλει δύσκολα στη Βραζιλία με ένα γκολ. Το οver 0,5 γκολ Καμερούν προκρίνεται στις επιλογές μας, στο 1.80.

Μονό
17:00
Γκάνα - Ουρουγουάη
2
1.80
BET: 20 units
Μονό
21:00
Καμερούν - Βραζιλία
Καμερούν over 0,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις