Στο Κάουνας μέχρι 8.50!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από τη δεύτερη βραδιά της 11ης αγωνιστικής, με έμφαση στα ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην αυλαία της 11ης αγωνιστικής. Οδηγός μας και πάλι τα ειδικά παικτών

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Δύο στάσεις απόψε και η πρώτη είναι στο Βελιγράδι. Εμφανώς βελτιωμένος ο Ερυθρός Αστέρας υπό τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς και υποδέχεται μία Βίρτους που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Οι Ιταλοί θα στερηθούν τον Τεόντοσιτς. Αντίθετα η περιφέρεια των Σέρβων είναι φωτιά. Τραυματίστηκε ο Ιβάνοβιτς και ο Νέντοβιτς με τον Βιλντόζα θα πάρουν ακόμα περισσότερα σουτ. Εμείς θα ποντάρουμε στον πρώτο για να σκοράρει δύο τρίποντα, σε συνδυασμό με μια καλή επιθετική συγκομιδή για τους γηπεδούχους.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Συνεχίζουμε στο Κάουνας, όπου η ανεβασμένη Ζαλγκίρις υποδέχεται τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό. Ποντάρισμα σε δύο παίκτες εδώ, αφού είναι καλύτερο να απέχουμε από στοιχήματα νίκης. Πρώτος, ο γνώριμος της στήλης Πάρις Λι. Εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα. Τον χάσαμε για έναν πόντο την προηγούμενη εβδομάδα, με 1/6 τρίποντα. Παίρνει παραπάνω χρόνο με την απουσία του Γκριγκόνις και οι οκτώ πόντοι είναι εφικτό όριο.

Δεύτερη επιλογή ο αρχηγός, Γιώργος Παπαγιάννης. Ήρθε η ώρα να βγει μπροστά σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Δεν υπάρχουν τόσο ψηλά κορμιά στην άλλη πλευρά του παρκέ ή τουλάχιστον όχι στο επίπεδο του Έλληνα σέντερ. Επιπλέον, η συνύπαρξη Λι και Γουόλτερς στην ίδια πεντάδα εσχάτως, προσδίδει δημιουργία πάνω από το καλάθι που μπορεί ο ίδιος να εκμεταλλευτεί. Μπορεί να σκοράρει οκτώ πόντους και να μαζέψει 6-7 ριμπάουντ.

Combo
19:00
Ερυθρός Αστέρας - Βίρτους Μπολόνια
Νέντοβιτς over 1,5 τρίποντα & Ερυθρός Αστέρας over 67,5
2.00
BET: 25 units
Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός
Παπαγιάννης over 7,5 πόντοι & over 5,5 ριμπάουντ
2.80
BET: 15 units
Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός
Λι over 7,5 πόντοι
1.98
BET: 30 units
Fun bet
20:00
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός
Παπαγιάννης over 7,5 πόντοι & over 6,5 ριμπάουντ & Λι over 7,5 πόντοι
8.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις