Τα λεπτά και ο σκόρερ του 2.40

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: O #Fidel ποντάρει στην τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων σε ειδικό στις 17:00 και σε σκόρερ σε ματς των 21:00.

Χαιρετώ τους φίλους και τις φίλες μου εδώ στο koubanezos.gr. Πολύ σοφτ αποδείχτηκαν οι παίκτες του Κατάρ, δεν μέτρησαν ούτε μία κίτρινη απέναντι στην πιο ποιοτική και γρήγορη Ολλανδία. Στα… πουλιά το ποντάρισμα. Στα ψαγμένα προγνωστικά μου λίγο παλαιότερα είχα προτείνει τόσο την πρόκριση της Ολλανδίας στα προημιτελικά, όσο και την πρόκριση της Σερβίας από τον όμιλο.

Άρα, με τους Ολλανδούς χρειαζόμαστε ακόμη μία νίκη και με τους Σέρβους χρειαζόμαστε νίκη απέναντι στην Ελβετία. Προς ώρας όμως θα ασχοληθούμε με… φρέσκα κουλούρια.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων, λίγα εισιτήρια απομένουν για την επόμενη φάση. Νότια Κορέα και Πορτογαλία θα μονομαχήσουν στις 17:00. Οι Κορεάτες θέλουν πάση θυσία νίκη και μάλιστα με αρκετά τέρματα ώστε να έχουν πιθανότητες πρόκρισης μέσω των ισοβαθμιών, ενώ οι Πορτογάλοι είναι περασμένοι. Ως τώρα η Πορτογαλία έχει δύο 0-0 ημίχρονα. Αυτό συνέβη επειδή αντιμετώπισε πολύ σφιχτές τακτικές. Η Νότια Κορέα είχε 0-0 με την Ουρουγουάη, ενώ με την Γκάνα δέχθηκε δύο γκολ σε δύο τελικές. Δεν την θεωρώ κακή άμυνα. Εκτιμώ πως το πρώτο γκολ θα σημειωθεί μετά το 28′, παρότι οι Ασιάτες θα παίξουν ως άλλοι… καμικάζι.

Συνεχίζω τα ψαγμένα προγνωστικά από την ευρωπαϊκή κόντρα μεταξύ της Σερβίας και της Ελβετίας. Ως ανέφερα και παραπάνω, θέλω νίκη της Σερβίας για να πάμε ταμείο στο μακροχρόνιο. Όμως, θα δώσω έξτρα ψωμάκι στην αναμέτρηση. Ο Μίτροβιτς σκόραρε με το Καμερούν και σπατάλησε κάμποσες ευκαιρίες. Είναι από τα καλύτερα σέντερ φορ του Παγκοσμίου, δύσκολα μπορείς να τον μαρκάρεις και το 2.40 για να βρει ένα τέρμα με την Ελβετία πραγματικά αξίζει.

Ειδικό
17:00
Νότια Κορέα - Πορτογαλία
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.15
BET: 20 units
Σκόρερ
21:00
Σερβία - Ελβετία
Γκολ Μίτροβιτς
2.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις