Έμπειροι διαιτητές στα κρίσιμα παιχνίδια

Έμπειροι διαιτητές στα κρίσιμα παιχνίδια

Οι σφυρίχτρες της τελευταίας ημέρας των ομίλων και τα στατιστικά τους.

Γκάνα – Ουρουγουάη

Ο ανερχόμενος Γερμανός ρεφ Ντάνιελ Ζίμπερτ ορίστηκε για το παιχνίδι μεταξύ Γκάνας και Ουρουγουάης. Σφυρίζει περίπου 25 φάουλ ανά παιχνίδι με 4,57 κάρτες ανά ματς. Δεν είναι πεναλτάκιας. Στο προηγούμενο φετινό του παιχνίδι στο Μουντιάλ είχε σφυρίξει 31 φάουλ και είχε δείξει τρεις κάρτες.

Νότια Κορέα – Πορτογαλία

Ο Αργεντίνος ρεφ Φακούντο Τέγιο ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Περίπου 24 φάουλ μέσο όρο στα παιχνίδια του. Πεναλτάκιας δεν είναι ενώ δείχνει πολλές κάρτες, περίπου 5,2 κίτρινες ανά ματς. Στο προηγούμενο του παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ είχε δείξει τρεις κίτρινες κάρτες και σφύριξε 22 φάουλ.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Καμερούν – Βραζιλία

Ο Ισμαήλ Ελφάθ από τις ΗΠΑ ορίστηκε να διευθύνει αυτό το παιχνίδι. Δεν δείχνει πολλές κάρτες με το μέσο όρο του να είναι λίγο πιο πάνω από τρεις, ωστόσο έδειξε έξι στο προηγούμενό του παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ μεταξύ Πορτογαλίας και Γκάνας. Γενικά φαίνεται δίκαιος καθώς σφυρίζει ό,τι βλέπει ωστόσο σφυρίζει πολλά φάουλ όπως φάνηκε και από το προηγούμενο του παιχνίδι στο οποίο σφύριξε 33 φάουλ!

Σερβία – Ελβετία

Ο Αργεντίνος ρεφ Φερνάντο Ραπαγίνι ορίστηκε για να διευθύνει τον «τελικό» πρόκρισης μεταξύ των δύο ομάδων. Περίπου 24 φάουλ μέσο όρο στα παιχνίδια του. Πεναλτάκιας δεν είναι ενώ δείχνει πολλές κάρτες, περίπου 5,2 κίτρινες ανά ματς. Σκληρό παιχνίδι αναμένεται, να δούμε αν θα τις χρησιμοποιήσει. Στο προηγούμενο παιχνίδι του στο Μουντιάλ έδειξε μόλις μία κάρτα αλλά σφύριξε 27 φάουλ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις