Βήμα πρωτιάς για το Μαρόκο στο 2.15

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ο #Jimandrez δίνει τις προτάσεις του για την σημερινή ημέρα ξεχωρίζοντας την δυναμική του Μαρόκο στο 2.15

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα ένας μουντιαλικός μαραθώνιος ξεκινάει, με τέσσερα αρκετά σπουδαία παιχνίδια. Εμείς έχουμε προγνωστικά Μουντιάλ για δύο από αυτά, δίνοντας αβάντα στο πάθος και την δυναμική των Μαροκινών αλλά και σε ένα ειδικό στον αγώνα της Ιαπωνίας με την Ισπανία.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Σφραγίζει ιστορική πρωτιά

Ξεκίνημα με το παιχνίδι του Μαρόκο κόντρα στον Καναδά. Σπουδαία νίκη κόντρα στο Βέλγιο πανηγύρισαν οι βορειοαφρικάνοι, οι οποίοι με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κλειδώνουν ιστορική πρωτιά. Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική, εμφανίστηκε το πλάνο και η δουλειά του Ρεντραγκί. Πλέον θέλουν το τρίποντο για να μπουν σε θέση ισχύος στα νοκ-άουτ και να ελπίζουν πως θα βρεθεί η Ιαπωνία ή Κόστα Ρίκα στο διάβα τους.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Από την άλλη ο Καναδάς μπορεί να μας γοήτευσε με το ποδόσφαιρο του αλλά δεν είχε καμία αμυντική συνοχή και κάποιο σπουδαίο πλάνο στον αγώνα του. Πλήρωσε την απειρία του, τα λάθη ορισμένων ποδοσφαιριστών και το θράσος του προπονητή, ο οποίος έδωσε λαβές σε αντιπάλους, χωρίς κάποιον λόγο. Στο τελευταίο ματς δεν αναμένεται να αλλάξει στρατηγική, θα παίξει αυτό το άναρχο επιθετικό παιχνίδι του, με την ελπίδα έστω να φύγει με έναν βαθμό από το Κατάρ.

Το Μαρόκο θα παίξει κλειστά και μπορεί με άνεση να πάρει ένα εύκολο τρίποντο. Δεν έχει κάτι να φοβηθεί και η άμυνα του έχει γνωρίσει χειρότερο πρέσινγκ από αυτό του Καναδά. Λίγο προσεκτικό να είναι, διασφαλίζει την πρόκριση στα νοκ-άουτ και ως πρώτο κιόλας. Το διπλό στο 2.15.

Υ.γ Ο Αλβάρο Μοράτα βρίσκει σταδιακά την φόρμα του, ενδέχεται να σκοράρει και κόντρα στην Ιαπωνία. Στο 2.15 να βρει έστω μία φορά δίχτυα.

 

Μονό
17:00
Καναδάς - Μαρόκο
2
2.15
BET: 20 units
Σκόρερ
21:00
Ιαπωνία - Ισπανία
Γκολ Μοράτα
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις