Η σχέση ενός Παλαιστίνιου με τον Τιτέ

Η σχέση ενός Παλαιστίνιου με τον Τιτέ

Ο Τίτε κάλεσε στην προπόνηση Παλαιστίνιο οπαδό που πήρε τον εγγονό του στις πλάτες του, δίχως να το γνωρίζει!

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ένα φοβερό περιστατικό έλαβε χώρα στο Κατάρ, όπου ένα Παλαιστίνιος κουβάλησε στη  πλάτη του δύο παιδιά από το γήπεδο μέχρι το μετρό, για να βοηθήσει μια γυναίκα.  Εν τέλει αποδείχτηκε πως επρόκειτο για την νύφη και τα εγγόνια του προπονητή της «Σελεσάο», Τιτέ.

Ο τελευταίος, όταν το έμαθε, προσκάλεσε τον Παλαιστίνιο οπαδό και την οικογένειά του στην προπόνηση της Βραζιλίας, ανήμερα μίας ημερομηνίας ορόσημο για τον λαό της Παλαιστίνης.

«Ο αθλητισμός προσφέρει τρομερά νοήματα, ειδικά για τους νέους ανθρώπους. Η οικογένειά μου γύριζε από το παιχνίδι και ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουν ακόμα και μέχρι το μετρό. Έχω δύο βαριά εγγόνια. Εντάξει, να σηκώσεις τον έναν, αλλά ο Λούκα είναι πολύ βαρύς. Τελικά, ένας Άραβας ήθελε να βοηθήσει, ζήτησε να βοηθήσει και κουβάλησε τον εγγονό μου στην πλάτη του για λίγο. Υπάρχει μια πολύ πολύ όμορφη φωτογραφία από αυτή τη στιγμή.

Θα ήθελα να τον συναντήσω, γιατί έδειξε μια τρομερή αίσθηση αλληλεγγύης που αντανακλά και το ποδόσφαιρο. Φυσικά και θέλω να κερδίζω, αλλά υπάρχουν πράγματα περισσότερο σημαντικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις