Μάχες για την πρόκριση

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Σκληρά παιχνίδια σε τρίτο και τέταρτο όμιλο για ένα εισιτήριο στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ο #Argyropoulos.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Να πω την αλήθεια μου, αυτοί οι αγώνες έχουν το «ψωμάκι» που θέλει κάποιος που ασχολείται με στοίχημα. Όταν παίζονται προκρίσεις δεν υπάρχουν περιθώρια. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Η Αυστραλία θέλει δύο αποτελέσματα κόντρα στην Δανία. Οι Δανοί θέλουν μόνο την νίκη. Όμως στα προηγούμενα δύο παιχνίδια έδειξε πως δεν μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Για αυτό τον λόγο θα αποφύγω το διπλό. Τα «καγκουρό» είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και αύριο θα τα δώσει όλα για μια πρόκριση όπου θα είναι και η δεύτερη στην ιστορία της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν θέλω να μπλέξω με σημείο. Θα επιλέξω όμως και θα ποντάρω στο σκληρό παιχνίδι που προβλέπω, ειδικά από τους Αυστραλούς. Περισσότερες κίτρινες κάρτες η Αυστραλία στο 1.87.

Στον τρίτο όμιλο η Αργεντινή δεν θα δυσκολευτεί κόντρα στην Πολωνία και νομίζω πως θα κερδίσει για να μην μπει σε περιπέτειες και να ασχολείται με το άλλο παιχνίδι. Διπλό λοιπόν. Το άλλο παιχνίδι του Μεξικού με την Σαουδική Αραβία προβλέπεται αίμα και άμμος. Όποια κερδίσει περνάει. Σε περίπτωση ισοπαλίας περνάει η Σαουδική Αραβία μόνο αν χάσει η Πολωνία με 4 γκολ διαφορά. Εδώ θα επιλέξω το διπλό στο 1.70 ελπίζοντας πως θα βρεθεί κάποιος Μεξικανός να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Επιτέλους δηλαδή. Ακόμα θα επιλέξω το 2-3 γκολ στο 1.95

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
17:00
Αυστραλία - Δανία
Περισσότερες κάρτες Αυστραλία
1.87
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.55
21:00
Πολωνία - Αργεντινή
2
1.50
21:00
Σαουδική Αραβία - Μεξικό
2
1.70
BET: 20 units
Μονό
21:00
Σαουδική Αραβία - Μεξικό
2-3 γκολ
1.96
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις