Υπερπολίτιμος ο Μπουσκέτς για τον Λουίς Ενρίκε

Υπερπολίτιμος ο Μπουσκέτς για τον Λουίς Ενρίκε

Υπερπολίτιμος ο Μπουσκέτς για τον Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε θα ξεκουράσει τον Σέρχιο Μπουσκέτς κόντρα στην Ιαπωνία στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανία.

Ο ισπανός μέσος Σέρχιο Μπουσκέτς αναμένεται να χάσει τηο ματς του 5ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ιαπωνία λόγω κίτρινης κάρτας και φυσικής κατάστασης.

Οι παίχτες του Λουίς Ενρίκε θα χρειαστούν τουλάχιστον μια ισοπαλία με την Ιαπωνία στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων για να διασφαλίσουν ότι θα κλείσουν μια θέση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «Λα Ρόχα» θα πρέπει να το βγάλει χωρίς τις υπηρεσίες του βετεράνου μέσου Μπουσκέτς.  Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα θα παραγκωνιστεί γιατί με κίτρινη κάρτα κόντρα στην Ιαπωνία θα τον έβλεπε να χάνει το νοκ άουτ παιχνίδι στους «16»

Ο Ενρίκε θέλει επίσης να ξεκουράσει τον 34χρονο για να κρατήσει φρέσκα τα πόδια του για τη νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης Κόκε αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μπουσκέτς στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Ρόδρι θα πρέπει να διατηρήσει τη θέση του στην άμυνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
advertisment