Άσχημο το κλίμα στο Βέλγιο

Άσχημο το κλίμα στο Βέλγιο

Εντάσεις δημιουργήθηκαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών μετά την ήττα από το Μαρόκο

Από την περασμένη Κυριακή και την ήττα με 2-0 από το Μαρόκο, για την 2η αγωνιστική του Μουντιάλ, η κατάσταση στο στρατόπεδο της εθνικής Βελγίου, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Μάλιστα, ο βελγικός Τύπος, αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την ένταση που επικρατεί στις «τάξεις» των «κόκκινων διαβόλων», που χρειάζονται νίκη στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με την Κροατία, προκειμένου να συνεχίσουν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το «RTL Info Belgium», επιβεβαίωσε ότι έγινε έντονος καυγάς μετά τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Γιαν Βερτόνγκεν και του «διδύμου», Κέβιν Ντε Μπρόϊνε και Εντέν Αζάρ. Προσθέτοντας πως ο τσακωμός έληξε με την παρέμβαση του Ρομέλου Λουκάκου, καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, λίγο έλειψε για να έρθει στα χέρια, με τους Αζάρ και Ντε Μπρόϊνε.

Ο Τιμπό Κουρτουά και ο Ντε Μπρόινε, δεν είχαν μιλήσει ο ένας στον άλλον, εδώ και χρόνια για προσωπικούς λόγους. Το ίδιο ισχύει μεταξύ του Εντέν Αζάρ και του Λεάντρο Τροσάρ, καθώς ο δεύτερος θέλει ξεκάθαρα να πάρει την θέση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, είναι γνωστό, πως οι σχέσεις του Λουκάκου με τον Μισί Μπατσουαγί, δεν είναι και οι καλύτερες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις