Ανεβάζουν στροφές οι «οράνιε»

Ολλανδία - ΗΠΑ

Ο #Bats ποντάρει στη βελτίωση της Ολλανδίας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ.

Η αγωνία κορυφώνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τη φάση των ομίλων να κλείνει σήμερα, και τέσσερα εισιτήρια για τους «16» να περιμένουν τον κάτοχό τους. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ολλανδία – Κατάρ

Το ήδη αποκλεισμένο Κατάρ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ολλανδία στο φινάλε του πρώτου ομίλου. Οι διοργανωτές ζευγάρωσαν τις ήττες τους με το 3-1 από την Σενεγάλη και έγιναν η πρώτη διοργανώτρια ομάδα που μένει εκτός συνέχειας από τη δεύτερη αγωνιστική. Μοναδικό κίνητρο πλέον το να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο όπως η Ολλανδία. Ουσιαστικά όμως είναι μονόπλευρο το ενδιαφέρον, καθώς οι «οράνιε» θέλουν αφενός να «κλειδώσουν» την πρόκριση κι αφετέρου να πάρουν την πρωτιά.

Η εικόνα της Ολλανδίας στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν αποκαρδιωτική, με αποκορύφωμα το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με το Εκουαδόρ. Εκεί η ομάδα του Φαν Χάαλ πήρε -άδικα- τον βαθμό της ισοπαλίας πραγματοποιώντας μόνο δύο τελικές προσπάθειες. Αναμένουμε αυτό να αποτελέσει «καμπανάκι» για τους Ολλανδούς, και το ματς με το αδύναμο Κατάρ να αποτελέσει ευκαιρία για ξέσπασμα. Άλλωστε, κι η διαφορά τερμάτων μπορεί να παίξει ρόλο σε περίπτωση που το Εκουαδόρ επικρατήσει της Σενεγάλης. Επιλέγουμε το over 2,5 των Ολλανδών στο 1.92, καθώς και το over 1,5 των «οράνιε» στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2.80 στη Novibet.

  • Ο φορμαρισμένος Χάκπο αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή κινδύνου της Ολλανδίας στη διοργάνωση, μετρώντας ήδη δύο γκολ. Θα τον εμπιστευτούμε να σκοράρει ξανά, στο 1.91.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Ιράν – ΗΠΑ

Ρεαλιστικά μιλώντας, Ιράν και ΗΠΑ παίζουν για τη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου. Υπολογίζουμε φυσικά την Αγγλία ως πρώτη και την Ουαλία δεδομένα εκτός συνέχειας. Χωρίς νίκη αλλά και χωρίς ήττα οι Αμερικανοί, δείχνοντας θετικά στοιχεία και στα δύο πρώτα παιχνίδιά τους απέναντι στους Βρετανούς. Ειδικά με την Αγγλία, η «αστερόεσσα» ήταν αυτή που άξιζε τη νίκη παρά την σημαντική διαφορά ποιότητας. Μόνο η νίκη μπορεί να της δώσει την πρόκριση στους «16», οπότε αναμένεται να ρισκάρει και να κυνηγήσει το γκολ από νωρίς.

Καλό το κλίμα και στο Ιράν. Οι παίκτες του Κεϊρόζ ξεπέρασαν την εξάρα της πρεμιέρας από την Αγγλία και κέρδισαν δίκαια την Ουαλία με 2-0, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης. Δύο αποτελέσματα τους βολεύουν οπότε δύσκολα αναμένουμε να ρισκάρουν για τη νίκη. Το γκολ όμως θα το ψάξουν για να είναι σίγουροι οι Ιρανοί. Έχουν ποιότητα στην επίθεση και οι δύο ομάδες και μπορούν να βρουν από ένα γκολ. Σχεδόν διπλασιάζει το ποντάρισμά μας το goal/goal, πληρώνοντας 1.99 στη Novibet.

Ουαλία – Αγγλία

Δίχως ιδιαίτερο κίνητρο αγωνίζονται Ουαλία και Αγγλία, στο άλλο ματς του δεύτερου ομίλου. Τελευταία η Ουαλία και μόνο με ευρεία νίκη στην τελευταία αγωνιστική μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Κι οι Άγγλοι θέλουν μόλις έναν βαθμό για να είναι σίγουρα στους «16», ενώ η νίκη «σφραγίζει» και την πρωτιά. Η βρετανική αντιπαλότητα είναι αυτή που μπορεί να δώσει άλλη αίγλη στο παιχνίδι. Το να κόψουν βαθμούς και να κάνουν ζημιά στην Αγγλία είναι αρκετό για να το παλέψουν οι «δράκοι». Για τα «τρία λιοντάρια» μια καλή εμφάνιση μπορεί να σιγήσει την έντονη κριτική που δέχτηκαν και πάλι μετά το 0-0 με τις ΗΠΑ.

Η λογική λέει πως η Αγγλία θα πάρει το ματς χωρίς μεγάλη δυσκολία. Ίσως δούμε και ροτέισον, κυρίως μεσοεπιθετικά, από τον Σάουθγκεϊτ. Αυτό μπορεί να δώσει και φρεσκάδα στην ομάδα του, κάτι που φάνηκε με το Ιράν αλλά έλειψε με τους Αμερικανούς. Η νίκη με χάντικαπ ενός γκολ πληρώνει 2.38 στη Novibet. Δεύτερη επιλογή το να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα τα «τρία λιοντάρια», με απόδοση 2.50.

Μονό
17:00
Ολλανδία - Κατάρ
Ολλανδία over 2,5
1.92
BET: 15 units
Μονό
17:00
Ολλανδία - Κατάρ
Ολλανδία over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.80
BET: 10 units
Σκόρερ
17:00
Ολλανδία - Κατάρ
Γκολ Χάκπο
1.91
BET: 12 units
Μονό
21:00
Ιράν - ΗΠΑ
Goal/goal
1.99
BET: 13 units
Μονό
21:00
Ουαλία - Αγγλία
2 (-1)
2.38
BET: 10 units
Ειδικό
21:00
Ουαλία - Αγγλία
Αγγλία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις