Σκοράρουν στον 1ο όμιλο έως 6.00!

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά Μουντιάλ στην πρεμιέρα της 3ης αγωνιστικής, ποντάρoντας σε γκολ και βόμβα στο 6.00!

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά Μουντιάλ σε μία διοργάνωση που όπως έχει αποδειχτεί έκρυβε πολλές παγίδες μέχρι στιγμής. Απόψε ποντάρουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου, με την πρόκριση να είναι ανοιχτή για τρεις ομάδες.

O Scorakias ποντάρει στον 1ο όμιλο

Στην πρεμιέρα της τρίτης αγωνιστικής, ρίχνονται στη μάχη οι δύο πρώτοι όμιλοι και το βράδυ θα γνωρίζουμε τις τέσσερις πρώτες ομάδες των νοκ άουτ. Οι αγώνες κάθε ομίλου γίνονται ταυτόχρονα. Την ίδια στιγμή λοιπόν, ο Ισημερινός θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη και η Ολλανδία το Κατάρ. Ας ξεκινήσουμε από το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι της ημέρας. Οι Ολλανδοί θα αντιμετωπίσουν την πιο εύκολη ομάδα του ομίλου και χρειάζεται να κάνουν τα απαραίτητα για να τερματίσουν στην πρώτη θέση. Περιμένω μια εύκολη νίκη, της οποίας οι βάσεις θα μπουν από το πρώτο μισό. Οι «οράνιε» μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει, αλλά το Κατάρ είναι 2-3 επίπεδα κάτω σαν ομάδα, ειδικά αμυντικά. Το να σκοράρει η ομάδα του Φαν Χάαλ και στα δυο ημίχρονα πληρώνει αξιοπρεπώς.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Ο «τελικός» του ομίλου ωστόσο είναι το παιχνίδι του Ισημερινού με τη Σενεγάλη. Οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, με τους τυπικά γηπεδούχους να βολεύονται και με την ισοπαλία. Η Σενεγάλη θα αναγκαστεί να ψάξει το γκολ. Ταυτόχρονα, αμφότερες έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στην επίθεση. Θεωρώ λάθος την απόδοση του over και θα το τιμήσω με ασιατική κάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, στο αποτέλεσμα γέρνω προς τα αριστερά, ενώ περιμένω γκολ και από τις δυο πλευρές. Εξαιρετικά πιθανό το 2-1 σαν anytime score, τουλάχιστον στα μάτια μου και το 6.00 με προκαλεί.

Μονό
17:00
Ισημερινός - Σενεγάλη
Over 2 AH
1.81
BET: 30 units
Fun bet
17:00
Ισημερινός - Σενεγάλη
Anytime Score: 2-1
6.00
BET: 5 units
Μονό
17:00
Ολλανδία - Κατάρ
Ολλανδία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.84
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις