Διπλό ποντάρισμα σε Λευκορωσία και Ουκρανία

Διπλό ποντάρισμα σε Λευκορωσία και Ουκρανία

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι. 2/3 πιάσαμε στην τελευταία πρόταση και συγκεκριμένα, από το Σπορτ Μπόις – Σπόρτινγκ Κριστάλ για το πρωτάθλημα του Περού. Over 1,5 ημιχρόνου και over 3,5  βγήκαν άνετα, με εξαιρετικές αποδόσεις, 2.60 και 3.30 αντίστοιχα!

Μόνο στην Άγονη Γραμμή τέτοιες αποδόσεις σε, κάθε άρθρο.  Γενικά στο koubanezos.gr μπορείτε να βρείτε προτάσεις και αποδόσεις για κάθε γούστο. Όποιος εργάζεται στο site, παίρνει πολύ σοβαρά την δουλειά του και γι’ αυτό, οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη! Από τις πολύ περίπλοκες αποδόσεις του 1.50-1.60 μέχρι…τις αποδόσεις τριπλασιασμού και βάλε από την γωνία της Άγονης Γραμμής και όχι μόνο. Αξίζει, ν’ αφιερώνετε 20 λεπτά από τον χρόνο σας ώστε, να ενημερώνεστε για όλες τις προτάσεις των συναδέλφων καθημερινά! Τα ταμεία που ποστάρονται κάθε μέρα είναι η τρανή απόδειξη πως, γίνεται δουλειά και μάλιστα επαγγελματική!

Τέρμα με τα λόγια, πάμε στις 2+2 σημερινές επιλογές μας, οι οποίες θα είναι μεν καλοπληρωμένες, δε όμως, εξαιρετικά δύσκολες!

Η φοβερή και τρομερή Σόλιγκορσκ, υποδέχεται την 5η Ίσλοχ, για την Premier League της Λευκορωσίας. Χρειάστηκαν 21 αγώνες (και 44 στο σύνολο, μετρώντας από πέρυσι) ώστε, να ρίξει κάποια ομάδα τον σύλλογο-καθεστώς του ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ! Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Σόλιγκορσκ που, πρώτα απ’ όλα με την αδιαπέραστη αμυντική της γραμμή (συν τους Αρκίποφ και τον Ουζμπέκο πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ζάκσιμπαεφ – 12 γκολ) με παθητικό, μόλις εννέα τέρματα!  Η δε Ίσλοχ, είναι μια ομάδα της πεντάδας, που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Θα πάμε με την φόρμα και…θα ρισκάρουμε πολύ.

Τρίτη, επιλογή από ουκρανικό πρωτάθλημα, όπου κάνει πρεμιέρα και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, που υποδέχεται την Κόλος Κοβαλίνκα. Μετά τον βαρύ αποκλεισμό από την Ίντερ με 5-0 για το Europa League, είναι βέβαιο πως θέλει να ξεσπάσει απέναντι στην 6η και μακράν με την χειρότερη άμυνα στην περσινή λίγκα (62 γκολ). Ρισκάρουμε και εδώ!

Μονό

18:00 Ίσλοχ – Σόλιγκορσκ: Σόλιγκορσκ over 0,5 και στα 2 ημίχ. (2.35)

Μονό

18.00 Ίσλοχ – Σόλιγκορσκ: 0-2 σκορ ημίχ. (9.60)

Μονό

19.00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κόλος Κοβαλίνκα: Over 3,5 & no/goal (2.88)

Μονό

19:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κόλος Κοβαλίνκα: Ακριβές σκορ 4-0 (14.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις