ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με έναν τελικό και μία... πρεμιέρα!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Με έναν τελικό και μία... πρεμιέρα!

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με έναν τελικό και μία… πρεμιέρα!

Με έναν τελικό και μία... πρεμιέρα!

Φτάσαμε 21 Αυγούστου για να δούμε έναν ευρωπαϊκό τελικό, αλλά χαλάλι γιατί είδαμε ωραία ματσάκια να γίνονται και ακόμα καλύτερα είδαμε ένα ωραίο ζευγάρι να φτάνει στον τελικό του Europa League.

Σεβίλλη και Ίντερ λοιπόν οι δυο φιναλίστ για φέτος, κάτι που δεν μας προξενεί και μεγάλη έκπληξη, αλλά με το ποδόσφαιρο που παίζουν και οι δύο αυτή την περίοδο θα δούμε σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Μιλώντας στοιχηματικά, σύμφωνα με τις αποδόσεις και τα ονόματα των ομάδων η Ίντερ μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί.

Αλλά απέναντί της βρίσκεται ένα… μεγαθήριο του θεσμού, η πολυνίκης με πέντε κατακτήσεις έως τώρα, και η παρουσία της ξανά εδώ κάτι δηλώνει. Μήπως έχει βρει τον τρόπο και την αλχημεία προς τη κούπα; Μιλάμε εξάλλου για ομάδα που πέταξε έξω Ρόμα, Γουλβς και το φαβορί για την κατάκτηση, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπότε μόνο αουτσάιντερ δεν είναι! Και φυσικά μιλάμε και για την Ίντερ που έχει να πάει σε μεγάλο τελικό από το 2010.

Μια δεκαετία είναι αρκετή για να… ξεμάθεις από μεγάλα παιχνίδια. Βέβαια οι «νερατζούρι» έδειξαν έτοιμοι και ψυχολογικά ανεβασμένοι μετά την πεντάρα απέναντι στην ικανότατη Σαχτάρ, οπότε έρχονται με πολύ αέρα και εγωισμό για αυτό το τρόπαιο. Εξάλλου έχουν έναν τρομερό Λουκάκου που κυνηγάει την μεγάλη επίδοση του «Φαινόμενου» με τα περισσότερα γκολ πρωτοεμφανιζόμενου, και έναν Λαουτάουρο να κόβει και ράβει δίπλα του. Η βάση μας για αυτό το παιχνίδι με τις δύο πολύ καλές ομάδες με πολλές επιθετικές αρετές θα είναι το αμφίτερμα.

Έχουμε όμως και έναρξη πρωταθλήματος στη Γαλλία, μετά από καιρό και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού. Η ομοσπονδία τότε αποφάσισε να διακόψει το πρωτάθλημα (παίχτηκαν μόλις 28 παιχνίδια) στέφοντας πρωταθλήτρια την Παρί Σεν Ζερμέν και ρίχνοντας κατηγορία την ουσιαστικά πεσμένη Τουλούζ και την Αμιάν. Το παιχνίδι που ανοίγει απόψε την αυλαία του γαλλικού πρωταθλήματος είναι το Μπορντό-Ναντ.

Μάλιστα οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί και στο τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος και είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν μία πολύ κακή εικόνα την περασμένη χρονιά με την Μπορντό να τερματίζει 12η και τη Ναντ να βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Μπορντό στην έναρξη του πρωταθλήματος τον περασμένο Αύγουστο, ηττήθηκε από την Ανζέ με 3-1.

Πραγματοποίησε ένα καλό και μεστό ξεκίνημα με μόλις τέσσερις ήττες μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, εκεί όπου και ξεκίνησε ένα ντεμαράζ κακών εμφανίσεων και ηττών, πέφτοντας έτσι βαθμολογικά και τερματίζοντας την χρονιά με ένα σύνολο 9 νικών,10 ισοπαλιών και 9 ηττών. Πριν δέκα μέρες κιόλας, άλλαξε προπονητή παρόλο που ο Πάουλο Σόουζα είχε δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη, έτσι η εικόνα που θα παρουσιάσει στην αρχή του πρωταθλήματος μοιάζει ένα ερωτηματικό, όπως όλες οι ομάδες, αλλά με τους παίκτες της να πρέπει να αφομοιώσουν τις θεωρίες του νέου προπονητή.

Με ήττα είχε ξεκινήσει και στην έναρξη πέρυσι η Ναντ, καθώς ηττήθηκε 2-1 από την Λιλ εκτός έδρας. Μια σταθερή ομάδα που μακριά όμως από το γήπεδο της αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και μετρούσε πολλές ήττες. Βέβαια πλήρωσε και ένα πολύ αρνητικό σερί που έχτισε, καθώς στα τελευταία παιχνίδια μετά την χειμερινή διακοπή, μέτρησε μόλις 5 νίκες σε 14 παιχνίδια και 3 ισοπαλίες.

Έτσι κατέγραψε 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 14 ήττες συνολικά. Η ομάδα της Ναντ, αρχές Αυγούστου ανακοίνωσε πως υπήρχαν 5 κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της, κάνοντάς την έτσι να ακυρώσει όλα τα φιλικά που είχε προγραμματίσει. Οι προπονήσεις διεξήχθησαν κανονικά μετά από σχετική άδεια από την λίγκα , όμως ο βαθμός προετοιμασίας της δεν θα είναι και μεγάλος.

Η πρόσφατη προϊστορία τους δείχνει πως σε 8 αγώνες η Μπορντό μετράει 6 νίκες ,μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ τα 7 από τα 8 παιχνίδια τους έχουν λήξει under. Εδώ θα πάμε με ένα ειδικό combo.

Δυάδα (απόδοσης 3.42)

20:00 Μπορντό – Ναντ: 1X & under 2.5 (1.90)

22:00 Σεβίλλη – Ίντερ: Goal/goal (1.80)

Μονό

22:00 Σεβίλλη – Ίντερ: 1Χ & over 1,5 (2.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις