Δυάδα βασισμένη στη σκληράδα, στο 12.50

Δυάδα βασισμένη στη σκληράδα, στο 12.50

Σερί στα επιτυχημένα προγνωστικά Μουντιάλ θέλει να ξεκινήσει ο #Μasterbetchef. Δυάδα σε απόδοση 12.50, με φόντο το Βρετανικό ντέρμπι.

Αγαπητοί η στήλη έσπασε το ρόδι στα προγνωστικά Μουντιάλ με ένα ωραίο ταμείο, ποντάροντας στη νίκη του Μαρόκου επί του Βελγίου. Πάμε σήμερα να ξεκινήσουμε ένα ωραίο σερί στα πετυχημένα προγνωστικά.

Προγνωστικά Μουντιάλ. Με αυτοπεποίθηση ο Ισημερινός. 

Οι ομάδες που τράβηξαν ως τώρα το ενδιαφέρον μου πέρα από το Μαρόκο, είναι η πολύ σοβαρή Κροατία, η πυραυλοκίνητη Γαλλία και ο φοβερός και τρομερός Ισημερινός. Η ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο βγάζει πολύ ενέργεια μέσα στο γήπεδο, τρέχοντας και πιέζοντας ασταμάτητα. Ειδικά η μεσοεπιθετική γραμμή μου έχει πάρει τα μυαλά με τη μεγάλη αυτοπεποίθηση που παίζει, άλλα και κινείται στους χώρους.

Στο προηγούμενο παιχνίδι του ομίλου, η Ολλανδία πάλευε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το ρυθμό χαμηλά. Γιατί όταν αυτός άνοιγε έστω και λίγο, οι παίκτες του Φαν Χάλ δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν με κανένα τρόπο τους αντιπάλους τους. Αυτό δεν θα αλλάξει και σήμερα, ακόμα και αν λείψει τελικά ο ηγέτης Ένερ Βαλένσια. Είναι τέτοια η σιγουριά και η αθλητική δύναμη που έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ισημερινού, που δεν νομίζω να σταματήσουν στο χαμηλό, ως φαίνεται, εμπόδιο της Σενεγάλης.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Πολύ σκληρή για να πέσει Ουαλία.

Σήμερα θα δούμε και ένα δυνατό Βρετανικό ντέρμπι. Οι σκληροτράχηλοι Ουαλοί θέλουν νίκη απέναντι στην παιχνιδιάρα Αγγλία. Τώρα, τι Βρετανικό ντέρμπι θα είναι αυτό χωρίς μπύρα, ας όψεται η FIFA και το Κατάρ. Στο γήπεδο πάντως θα πέσουν κορμιά. Και αν το ματς πάει στο δυναμισμό, που είναι και το πιθανότερο, η Ουαλία αποκτά ένα μικρό προβάδισμα. Γιατί προφανώς η Αγγλία διαθέτει πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ, άλλα η Ουαλία είναι ίσως η πιο σκληρή ομάδα του κόσμου.

Θα προσπαθήσει να το πάει στην κλοτσοπατινάδα, να βρει ένα γκολ και να το κρατήσει. Με τον Γκάρεθ Μπέιλ εντός των γραμμών, ένα τέτοιο σενάριο δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο. Αυτή η Αγγλία είναι η πιο soft που έχουμε δει ποτέ. Ο μόνος αντίπαλος που δεν θα ήθελαν απέναντι τους, σε ένα τόσο κρίσιμο ματς οι Άγγλοι, είναι η Ουαλία. Καλά τα μαλάκια, τα κορδελάκια και τα τατουάζ, άλλα σήμερα τα γάλατα σφίγγουν. Και πέραν του Χάρι Κέιν, οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί, δεν μου φαίνονται έτοιμοι να ανταποκριθούν.

Μονό
17:00
Ισημερινός - Σενεγάλη
1
2.50
BET: 17 units
Δυάδα απόδοσης 12.50
17:00
Ισημερινός - Σενεγάλη
1
2.50
21:00
Ουαλία - Αγγλία
1 dnb
5.00
BET: 5 units
Mονό
21:00
Ουαλία - Αγγλία
1 dnb
5.00
BET: 8 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Ισημερινός να φτάσει στα προημιτελικά
Ναι
4.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις