Χαμός με Ονανά – Προσπάθησε να βγάλει παίκτες από την ενδεκάδα για αυτό απομακρύνθηκε

Χαμός με Ονανά - Προσπάθησε να βγάλει παίκτες από την ενδεκάδα για αυτό απομακρύνθηκε

Ο Αντρέ Ονανά απομακρύνθηκε από την ομάδα του Καμερούν για το φετινό Μουντιάλ αφού προσπάθησε να βγάλει παίκτες από την ενδεκάδα

Σε μία απρόσμενη κίνηση προχώρησε ο προπονητής της ομάδας του Καμερούν, Ριγκομπέρ Σονγκ πριν τον αγώνα με την Σερβία, αφού άφησε εκτός αποστολής τον βασικό του τερματοφύλακα και κίπερ της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκαλύπτει ότι ο λόγος είναι διαφωνία που είχε με τον προπονητή της εθνικής του ομάδας και οδήγησε στον αποκλεισμό του. Συγκεκριμένα, φέρεται να του ζητήθηκε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού και να γίνει λίγο πιο…. παραδοσιακός τερματοφύλακας, αφήνοντας την μπάλα και παίζοντας με βολέ. Φυσικά ο Ονάνα και τέθηκε εκτός ομάδας, ξεσπώντας μεγάλος καυγάς στις τάξεις του Καμερούν.

Ωστόσο νέα δημοσιεύματα τονίζουν πως ο τερματοφύλακας της Ίντερ είχε ζητήσει πριν την κουβέντα αυτή από τον προπονητή του, να μην χρησιμοποιεί συγκεκριμένα πρόσωπα στην ενδεκάδα, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για τον αμυντικό του Άρη, Νικολά Ενκουλού. Έτσι υπήρξε πλήρη ρήξη μαζί του και από μεριάς της υπόλοιπης ομάδας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις