Συγκεντρωμένος στη εθνική

Συγκεντρωμένος στη εθνική

Δηλώσεις έκανε ο Γκάκπο, δίνοντας απαντήσεις στις φήμες που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Premier League προς το πρόσωπο του.

Σίγουρα περήφανος και χαρούμενος είναι ο Γκάκπο για τις φήμες που τον στέλνουν στην Premier League, όμως ταυτόχρονα δηλώνει αφοσιωμένος στην εθνική του και στις υποχρεώσεις της στο Κατάρ. Ο ποδοσφαιριστής της Αιντχόφεν έχει σκοράρει τα δύο από τα τρία τέρματα της Ολλανδίας στην διοργάνωση, ενώ η μέχρι τώρα πορεία στον Ολλανδικό σύλλογο δεν περνάει απαρατήρητη.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η προσοχή μου είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είναι πάντα ωραίο να ακούς τέτοιες ιστορίες. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ. Θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο 23χρονος εξτρέμ και συμπλήρωσε:

«Προς το παρόν είμαι παίκτης της PSV και επικεντρώνομαι στην εθνική ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνουν τρελά πράγματα, αλλά για την ώρα, θα συνεχίσω να παίζω στην ίδια ομάδα και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο Χάκπο απέδωσε τα εύσημα στον ομοσπονδιακό προπονητή της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, για τον οποίο είπε ότι «… προσπαθεί πάντα να με παρακινήσει να γίνω καλύτερος παίκτης. Του είμαι πολύ ευγνώμων γι΄αυτό. Δεν με εκπλήσσει η απόδοσή μου, ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις