Η Ίντερ και η… Κοζάνη

Η Ίντερ και η... Κοζάνη

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα. Δεν τα πήγα καλά αυτή την εβδομάδα, όμως σήμερα παίζει η αγαπημένη ομάδα της στήλης, η Ίντερ, οπότε θα ανακάμψω. Oι Μιλανέζοι επιστρέφουν σε ευρωπαϊκό  τελικό δέκα χρόνια μετά την επικράτηση τους επί της Μπάγερν, στο Champions League του 2010. Μου έχει μείνει αυτό το παιχνίδι, γιατί είχα υπηρεσία και το είδα στο στρατόπεδο της Κοζάνης, με πολλές πίτσες και μπύρες..

Όπως αξέχαστη ήταν και η τελευταία παρουσία των «νερατζούρι» σε τελικό του UEFA, όταν το 1998, έχοντας στις τάξεις τους τον μεγάλο Ρονάλντο, επικράτησαν 3-0, της Λάτσιο του παιχταρά Μαρσέλο Σάλας. Ωραία χρόνια αυτά, καλύτερο το ποδόσφαιρο που βλέπαμε, άλλα πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια.

Αν και στους τελικούς συνήθως επικρατούν οι άμυνες, νομίζω ότι η φετινή version της Ίντερ, δεν μπορεί να παίξει αμυντικά όσο και να θέλει. Έχοντας στις τάξεις της παίκτες όπως ο Λουκάκου, ο Λαουτάρο, ο Έρικσεν, ο Γιανγκ κλπ, είναι σίγουρο ότι θα επιτίθεται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Από την άλλη έχουμε μια κλασική ισπανική ομάδα, ισορροπημένη, με δυνατά άκρα και καλό παιχνίδι τόσο από τις πτέρυγες, όσο και από τον άξονα. Συνεπώς, περιμένω άγριο ροκ, με πολλά γκολ στο τελικό. Αν και οι Ισπανοί δείχνουν πιο οργανωμένοι, δίνω ένα μικρό  προβάδισμα στην Ίντερ, λόγω των προσωπικοτήτων που διαθέτει, καθώς σε αυτά τα παιχνίδια, συνήθως κάνουν τη διαφορά…

Μονό

22:00 Σεβίλλη – Ίντερ: Over 2,5 (2.03)

Σκόρερ

22:00 Σεβίλλη – Ίντερ: Γκολ Λουκάκου (2.20)

Fun bet

22:00 Σεβίλλη – Ίντερ: Αnytime score 3-4 (81.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις