Και χωρίς αυτόν μπορεί

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με την Βραζιλία, χωρίς τον Νεϊμάρ για την νίκη και την πρωτιά κόντρα στους Ελβετούς, do or die το Καμερούν - Σερβία.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του site και της στήλης. Ξαναγράφω στήλη για το φετινό Μουντιάλ, που τα έχουμε δει σχεδόν όλα! Και έχει δρόμο ακόμα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε η δεύτερη αγωνιστική ακόμη! Ας μην μακρηγορώ όμως και πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Oι μεν για να ελπίζουν, οι δε για την πρωτιά

Με τον όμιλο της Βραζιλίας θα ασχοληθώ κατά κύριο λόγο. Νωρίς το μεσημέρι, έχουμε την αναμέτρηση Καμερούν – Σερβία. Οι χαμένοι της πρώτης αγωνιστικής, που είναι αναγκασμένοι να παίξουν τα ρέστα τους.  Το Καμερούν είχε κάποιες καλές φάσεις, αλλά ηττήθηκε 1-0 από την Ελβετία. Οριακά ισοδύναμοι, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει πειθαρχία στο παιχνίδι τους.

Οι Σέρβοι κοίταξαν στα μάτια το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, την Βραζιλία, για περίπου μια ώρα και μετά δέχτηκαν δύο γκολ, το ένα πιο ωραίο από το άλλο, σχόλιο ίσως περιττό αλλά ήθελα να το γράψω, έριξαν ταχύτητα και τελείωσε το ματς κάπου εκεί. Αγώνας επιβίωσης για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με την ισοπαλία να στερεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκριση και από τους δύο, θα κυνηγήσουν την νίκη. Οριακό και ανεκτό φαβορί οι Σέρβοι. Ίσως θα θελήσουν να πάνε για μια νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ για να καλύψουν την ήττα της πρεμιέρας, αλλά έχω δει πολλά να γίνονται μέχρι στιγμής, οπότε πάμε στην απλή τους νίκη.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Στο άλλο ματς του ομίλου Βραζιλία – Ελβετία, έγραψα λίγο πολύ πως έπαιξαν. Η «σελεσάο» θα παραταχθεί χωρίς τον σούπερ σταρ της Νεϊμάρ. Και χωρίς αυτόν νομίζω ότι μπορεί να πάρει άλλη μια νίκη και να καθαρίσει την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου από τώρα. Εδώ θα πάρω και το ρίσκο του να σκοράρει ξανά η Βραζιλία τουλάχιστον δύο γκολ.

Ένας αγώνας που παίζει στο ενδιάμεσο είναι Νότια Κορέα – Γκάνα. Τίμιοι και μηχανάκια οι Νότιο-Κορεάτες του Σον, τίμιοι και μαχητικοί οι Γκανέζοι, με αρκετή δόση τρέλας. Αυτό συμπέρανα στον αγώνα με την Πορτογαλία που έδωσαν, γι’ αυτό και θα τους στηρίξω. Σε 2 dnb διπλασιάζουν και το ποντάρισμα μας.

Αυτά για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

 

Μονό
12:00
Καμερούν - Σερβιά
2
1.80
BET: 20 units
Μονό
15:00
Νότια Κορέα - Γκάνα
2 dnb
2.10
BET: 30 units
Μονό
18:00
Βραζιλία - Ελβετία
1 & over 1,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις