Ευρωπαίοι κυρίως οι διαιτητές για σήμερα!

Ευρωπαίοι κυρίως οι διαιτητές για σήμερα!

Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στην πρεμιέρα της 3ης αγωνιστικής.

Ισημερινός –Σενεγάλη

Την «καυτή» αναμέτρηση μεταξύ Ισημερινού και Σενεγάλης θα τη διευθύνει ο Γάλλος ρεφ Κλεμέντ Τουρπέν. Δείχνει περίπου 3 κάρτες ανά παιχνίδι και 23,5 φάουλ μέσο όρο. Πεναλτάκιας δεν είναι. Στο πρώτο του παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ (Ουρουγουάη–Νότια Κορέα) είχε δείξει 2 κίτρινες κάρτες σε 17 φάουλ που υπέδειξε, περνώντας απαρατήρητος.

Ολλανδία–Κατάρ

Την αναμέτρηση μεταξύ Ολλανδίας και Κατάρ θα τη διευθύνει ο ρεφ Μπακαρί Γκασαμά από τη Γκάμπια. Δείχνει πολλές κάρτες αλλά δίνει και πολλά φάουλ.

Ιράν–ΗΠΑ

Την αναμέτρηση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ θα σφυρίξει ο Ισπανός ρεφ Ματέου Λαόθ. Δείχνει περίπου 5 κάρτες ανά παιχνίδι και περίπου 24 φάουλ μέσο όρο. Επίσης έχει περίπου 0,21 πέναλτι ανά παιχνίδι. Είχε σφυρίξει και το Κατάρ–Σενεγάλη δείχνοντας 6 κάρτες και έχοντας 19 φάουλ.

Ουαλία–Αγγλία

Ο Σλοβένος ρεφ Σλάβκο Βίνσιτς, ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι μεταξύ Ουαλίας και Αγγλίας. Δύσκολος στα φάουλ με το μέσο όρο του να διαμορφώνεται στα 22 ανά παιχνίδι. Πεναλτάκιας δεν είναι ενώ δείχνει 4,2 κίτρινες ανά ματς. Δεν περιμένω να το φτάσει σήμερα τον μέσο όρο του στις κάρτες. Στο πρώτο του παιχνίδι μεταξύ Αργεντινής και Σαουδικής Αραβίας στο φετινό Μουντιάλ είχε υποδείξει 28 φάουλ δείχνοντας παράλληλα και 6 κάρτες στους Σαουδάραβες.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις