Αποθέωση για τον Μέσι από Σκαλόνι και Μαρτίνο

Αποθέωση για τον Μέσι από Σκαλόνι και Μαρτίνο

Οι δύο προπονητές εκθείασαν τον Αργεντίνο αστέρα μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 στο ματς με το Μεξικό.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Αργεντινής με 2-0 απέναντι στο Μεξικό, ανοίγοντας το σκορ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και δίνοντας την ασίστ για το δεύτερο γκολ από τον Έντσο Φερνάντεζ. Στις δηλώσεις τους ο Λιονέλ Σκαλόνι κι ο Ζεράρδο Μαρτίνο δεν έχασαν την ευκαιρία να πουν τα καλύτερα για τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είναι ένα μήνυμα που όλος ο κόσμος το έχει λάβει εδώ και χρόνια. Ο Μέσι πρέπει να κερδίσει από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι φίλαθλοι πρέπει να κερδίσουν με το να τον παρακολουθήσουν να παίζει. Εχουμε ακόμη έναν αγώνα να δώσουμε. Μένουμε ταπεινοί και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά” τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Αργεντινής, με τον συνάδελφό του στον πάγκο του Μεξικό να δηλώνει:

«Κάναμε ένα πολύ μικρό λάθος και ο Μέσι σκόραρε. Στη συνέχεια, το δεύτερο γκολ μας πλήγωσε. Ο Μέσι δεν χρειάζεται παρά πέντε λεπτά, ή ακόμη και 30 δευτερόλεπτα, για να κάνει τη ζημιά […] Ο Μέσι βρήκε λίγο χώρο στη φάση που σκόραρε, γιατί κάναμε ένα λάθος. Αλλά νομίζω ότι δεν υπήρξαν πολλοί χώροι στη διάρκεια του αγώνα. Ζούμε γι΄αυτό εδώ και ενάμιση χρόνο, ξέρω πώς νιώθει ο κόσμος».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις